Hoteltip in Midden-Limburg

Als je mij een beetje volgt, weet je misschien wel dat ik in Twente woon. Maar daar ben ik niet geboren en ook niet opgegroeid. Ik ben geboren in Roermond in Midden-Limburg en ben daar ook opgegroeid. Ik heb daar gewoond tot mijn 18e en toen ging ik op kamers in Tilburg waar ik studeerde.

Pas na mijn afstuderen verhuisde ik naar Twente, Mijn roots liggen dus in Limburg. En Limburg heeft heel veel moois te bieden. Naast de stad waar ik ben opgegroeid en waar je heerlijk kunt shoppen, zijn er veel meer leuke steden in Limburg. Neem bijvoorbeeld Venlo. Net iets noordelijker dan Roermond. Venlo ligt lekker centraal en is een ideale stad voor een weekendje weg Limburg.

Wanneer je in de randstad woont, of net als wij in Twente, dan ligt Limburg niet om de hoek. Dan kies je niet voor een dagje uit, maar een paar dagen of een weekend. En als wij een weekendje weg gaan, kiezen we wel voor wat luxe. Dus een leuke en mooie hotelkamer. Ik hou van een mooie, beetje ruime hotelkamer met een moderne badkamer. En uiteraard mag een goed bed, een TV en goede wifi niet ontbreken.

En wat ik zo lekker vind aan het slapen in een hotel, is het ontbijt(buffet) de volgende ochtend. Je hoeft niet op pad voor je ontbijt en je hoeft niet op te ruimen of af te wassen, maar je kunt heerlijk aanschuiven en uit veel lekkers kiezen. Daar kan ik echt van genieten.

Zoek je een hotel in Venlo dan is Hotel Maashof een echte aanrader. En niet alleen voor volwassenen is dit een leuk hotel, maar ook voor kinderen.

Zo kun je bijvoorbeeld een Toverland arrangement boeken. Dan boek je een mooie familiekamer (maximaal vier personen) inclusief ontbijt en toegang tot Toverland. Na een leuke en lange dag in Toverland, kun je lekker tot rust komen in het hotel. Je hoeft niet meer naar huis te rijden, maar maakt er een echt uitje van. In het hotel is ook aan de kinderen gedacht, want er is bijvoorbeeld een speciale kinderkaart (tot 12 jaar) voor de lunch en het diner. Dus iedereen kan eten waar die zin in heeft.

Naast het arrangement met Toverland zijn er meer leuke activiteiten zoals forelvissen, handboogschieten en e-chopper arrangementen. Dus ook voor een weekendje of nachtje weg met je lief of met je vrienden of vriendinnen is dit een leuk hotel om in gedachte te houden.

Ben jij al eens in Venlo geweest?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “Hoteltip in Midden-Limburg

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Sinterklaas bloghop 2021Blogsbyingrid

Geef een reactie