Plastic vrij douchen met shampoo en accessoires van Shampoo Bars

Shampoo Bars Blogsbyingrid

Een tijdje geleden testte ik Shampoo Bars en ik was positief verrast. Maar zo’n Shampoo Bar in een plastic zeepbakje kan natuurlijk niet. Gelukkig hebben ze bij Shampoo Bars niet alleen Bars voor je huid en haar, maar ook handige milieuvriendelijke accessoires. Dat is pas echt handig en duurzaam. En dus douch ik nu met Shampoo Bars in een handige Bar Organizer en gebruik ik meer duurzame accessoires van Shampoo Bars.

Shampoo Bars

Shampoo Bars is opgericht met als doel een schonere wereld en een groener morgen. Dit willen ze bereiken door het gebruik van plastic (shampoo) flessen te minderen. Dat vind ik een mooi initiatief waar volgens mij iedereen zijn steentje aan bij kan dragen. Zo kunnen we samen streven naar meer duurzaamheid en minder onnodig plastic gebruik. Eén Shampoo Bar vervangt maar liefst drie plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. En als je dan ook nog je accessoires vervangt door milieuvriendelijke alternatieven, dan be je echt duurzaam bezig.

Lees ook: Plastic met Shampoo Bars

Shampoo Bar Accessoires

Shampoo Bars Blogsbyingrid

Eerder testte ik al eens de Shampoo Bars. En nu heb ik dus ook handige en duurzame accessoires erbij. Zoals bijvoorbeeld de Bar Organizer. Hierin kun je je Shampoo Bars handig en droog opbergen. Gewoon in de douche. Maar wel op een zo droog mogelijke plaats in de douche, nooit rechtstreeks onder de waterstraal. Er zijn drie vakjes in de Bar Organizer. Dus berg je Shampoo, Conditioner en Body Bar op in deze handige Bar Organizer. Met het lusje kun je de Organizer makkelijk ergens aan bevestigen. Zo zorg je ervoor dat je Shampoo Bars goed kunnen drogen na gebruik en dat verlengt de levensduur van je Bars. De Shampoo Bar Organizer is gemaakt van katoen met bamboe en kan zelfs in de was.

Shampoo Bars Blogsbyingrid

En naast de Bar Organizer zijn er nog meer handige, duurzame accessoires. Zo gebruik ik de handige bamboe kam. Ideaal om na het haren wassen mijn haren te kammen. En ook handig voor de kinderen. En daarnaast heb ik de bodylotion die je met een handig bamboe spateltje makkelijk op de huid kunt aanbrengen. En voor op vakantie heb ik een handig reisblikje om de Shampoo Bar makkelijk mee te nemen.

Zo zie je dat ze bij Shampoo Bars naast heerlijke SHanpoo Bars en Body Bars ook duurzame accessoires hebben. Ze zijn fijn in gebruik en ik vind het bamboe en de kantoenen Organizer ook nog eens erg mooi staan in de badkamer.

Heb jij je haar wel eens gewassen met een Shampoo Bar?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie