Kerstkaarten van Kaartje2go

20191204_1853447558512584349172373.jpgEen van de leukste dingen rondom de feestdagen vind ik het versturen van kerstkaartjes. Hoewel we merken dat er de laatste jaren minder kaartjes worden verstuurd, blijven wij het elk jaar doen. Ik wil de meiden laten zien hoe leuk is om post te krijgen. En dat het daarom ook leuk is om post te versturen. Het leukste is een persoonlijk kaartje. En met twee kids vinden wij het leuk om elk jaar een foto te maken van de meiden voor op de kerstkaart. Dat deden we dit jaar ook weer en we maakten leuke kerstkaarten op Kaartje2go.

Een foto maken voor op de kerstkaart

Voordat we een kerstkaartje konden ontwerpen op Kaartje2go moesten er foto’s gemaakt worden. Kerst is voor ons een tijd van samen zijn met vrienden en familie. Daar hoort een kerstboom, versiering en lichtjes bij. En met kerst gaan we gezellig samen eten en spelletjes doen. Om iedereen een fijne kerst te wensen, sturen we kaartjes. Naar familie maar ook naar klasgenootjes en vriendinnetjes. Kerstkaarten horen wat ons betreft in echte kerstkleuren: rood, groen, goud. En we maken ze persoonlijk en soms een beetje gek met een eigen foto er op. De meiden hebben dit jaar allebei hun kerstmuts opgezet en we hebben een aantal leuke foto’s gemaakt.

Een kerstkaart ontwerpen op Kaartje2go

Nadat we de foto’s gemaakt hadden, zijn we op Kaartje2go gaan kijken tussen de kerstkaarten. Er is zoveel keuze! We hebben uiteindelijk vier kaarten ontworpen. Een kaart met alleen Emma, die zij aan haar vriendinnetjes kan geven. Een kaart met alleen een foto van Anne. En twee kaarten met foto’s van allebei de meiden. Die kaarten kunnen we sturen naar familie en vrienden. Het leuke is dat elke kaart weer anders is. De meiden kozen hun eigen kaart, met eigen kleuren en teksten.

Emma koos voor een kader met hulst en een groene binnenkant. Anne koos voor een kader met witte en gouden stippen en een mooie gouden tekst. Ook de kaarten met de meiden samen kozen we samen uit.  De ene kaart van hun samen is in mooi rood met goud. En kijk vooral ook even naar de mooie binnenkant van deze kaart. De andere kaart is in stoer steigerhout met grijs. Maar wel met een gouden ster! En super leuk is dat je bij Kaartje2go gratis een knalrode envelop krijgt bij je kaarten. Helemaal in kerststijl dus!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Onze kerstkaarten zijn klaar. De meiden kunnen niet wachten tot ze de kaarten rond kunnen brengen naar hun vriendinnetjes en op te sturen naar familie. Ik blijf dit een mooie traditie vinden. Een kerstkaartje sturen om elkaar fijne feestdagen te wensen. Ik vind dat veel persoonlijker dan een sms of appje. Ik hoop dan ook dat de meiden dit blijven doen

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

4 gedachten over “Kerstkaarten van Kaartje2go

Geef een reactie