Kidsfashion: Chaos and Order

chaosChaos and Order is een van mijn favorieten merken. Al sinds de meiden groot genoeg zijn (vanaf maat 98/104) dragen ze kleding van Chaos and Order. Met een collectie van leuke rokjes, jurkjes en shirts met leuke printjes kan ik vaak niet kiezen. De wintercollectie 2018-2019 is inmiddels te koop en voor Emma koos ik dit mooie setje uit.

Deze tijd van het jaar is altijd weer een feest, behalve voor onze portemonnee. Want de nieuwe collecties kinderkleding komen weer uit. En uiteraard zijn de meiden weer gegroeid en moet de kledingkast weer aangevuld worden. Ook Chaos and Order heeft weer een super leuke collectie met leuke prints.

q7YBKDlQZo komt dit najaar en winter uiteraard de panterprint terug in de collectie. Die is helemaal hip. Deze panterprint op olijfgroen en met roze staat super vrolijk. Vooral gecombineerd met zwart en okergele accenten.

b71dGpiQToch koos ik voor Emma iets anders dan de panterprint. Voor Emma ging ik voor mooi donkerblauw met oker geel jurkje. Donkerblauw vind ik haar altijd mooi staan en oker geel is natuurlijk een van de najaarskleuren voor dit jaar. Deze jurk is een heerlijk fijne en zachte sweatjurk. Emma zei direct dat ze hem heerlijk zacht en warm vond voor de winter. De voor- en achterkant zijn geprint met gele vosjes. En uiteraard heeft de jurk een mooi koordje. Deze is van goud, lekker shiny.

k2bNR6jABij zo’n mooie jurk hoort natuurlijk ook een mooie legging. Ook de bijpassende legging is helemaal hip. De legging heeft dezelfde donkerblauwe kleur als de jurk maar heeft een streep aan de zijkant. Dit maakt de legging net even anders en speciaal. De legging sluit mooi aan en past Emma prima.

Emma is superblij met haar nieuwe outfit. Ze wil hem het liefst al aan. Maar voorlopig hopen we nog even op mooi nazomer weer. Zodra de herfst begint en het tijd wordt voor lange mouwen mag ze dit setje uiteraard aan. Ik denk dat het een van haar lievelingsoutfits wordt.

Chaos and Order koop je online of bij een van de verkooppunten.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

23 gedachten over “Kidsfashion: Chaos and Order

Geef een reactie