Kidsfashion – Top 3 leukste webwinkels

Shoppen vind ik ontzettend leuk, maar ik heb niet altijd de tijd om de stad in te gaan. Maar tegenwoordig kun je prima online shoppen. Zeker bij het uitkomen van de nieuwe collecties. In deze blog mijn top 3 van leukste webwinkels voor kinderkleding.

Op nummer 1:

lot en stef

Lot en Stef. Hier koop ik regelmatig kleding voor de meiden. Lot en Stef heeft een ruime collectie van leuke merken van verschillende prijsklassen. Wat winkelen bij Lot en Stef extra leuk maakt, is dat je kunt sparen voor korting en dat je bij elke bestelling een leuk cadeautje krijgt. Zo hebben de meiden al vele leuke haarknipjes gekregen passend bij de kleding die ik kocht. Daarnaast is de service goed. Lot en Stef is goed bereikbaar, retouren worden netjes verwerkt en ze overleggen indien nodig met je. Tenslotte ben ik fan van deze winkel omdat ze ook een stenen winkel hebben in Almelo. Een hele mooie winkel net buiten het centrum waar ik ook af en toe kom. En dat maakt het toch leuk dat je de lokale ondernemer steunt.

Voordelen:

 • gratis verzending vanaf 40 euro
 • altijd een cadeautje bij je bestelling (m.u.v. sale artikelen)
 • punten sparen voor korting
 • snelle levering (ook zelfde dag levering mogelijk)

Nadelen:

 • retourneren voor eigen rekening

Op nummer 2:

vipkidz

logo hemelsVip-Kidz. Ook bij deze webshop shopte ik regelmatig. Inmiddels is de naam gewijzigd in Hemels voor Kinderen. Net als Lot en Stef verkopen ze een ruime collectie van leuke merken van verschillende prijsklassen. Ook is er een stenen winkel in Boxmeer. Ook Vip-Kidz staat voor een goede service en snelle levering.

Voordelen

 • gratis verzending vanaf 50 euro
 • voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Nadelen

 • retourneren voor eigen rekening

Op nummer 3:

logo_amazingkids-nl.png.pagespeed.ce.bCWmIEvzwW

Amazing Kids. Ook bij deze webshop koop ik regelmatig. Net als Lot en Stef en Vip-Kidz verkopen ze een ruime collectie van leuke merken van verschillende prijsklassen. Voordeel van deze webshop is, dat het retourneren via DHL gratis is. Ook deze webshop heeft een stenen winkel in de buurt (Enschede) en zelfs nog negen stenen winkels elders in Nederland.

Voordelen

 • gratis retourneren

Nadelen

 • verzendkosten 3,95 euro
 • verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling

Mijn top 3 webshops voor kinderkleding

Dit is mijn top 3 van kinderkleding webshops. Wat betreft merken, collecties en prijsklassen zijn de webshops vergelijkbaar. Ook hebben ze alledrie een of meerdere stenen winkels. dat maakt ze toch anders dan bijvoorbeeld Kleertjes.com of Olliewood. Lot en Stef is mijn absolute favoriet en heeft voor mij ook de meeste voordelen. Maar wanneer zij iets niet op voorraad hebben, ga ik ook bij de andere webshops even neuzen.

Heb jij nog goede tips voor leuke merk kinderkleding webshops?

Lees ook: Kidsfashion – Budget webwinkels

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

19 gedachten over “Kidsfashion – Top 3 leukste webwinkels

 1. Ik ken ze alle drie van naam, maar wat mij tegenhoud bij de eerste twee zijn de rentekosten. Met een lastig postuur moet er hier zo vaak wat terug 😉

 2. Ik kende ze alle drie niet. Ik koop zelf het vaakst kinderkledij bij Hema, Primark, Zeeman en Kiabi. M’n dochtertje groeit op dit moment als kool, dus ik zie het niet echt zitten om heel veel neer te leggen voor een leuke outfit.

 3. Pingback: Kidsfashion – Budget webwinkels | Blogsbyingrid

 4. Pingback: Sinterklaas Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

 5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Ik ben zo’n moeder, die …Blogsbyingrid

 6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Shoplog: Sale shoppen voor de kids bij Lot en StefBlogsbyingrid

Geef een reactie