Maaltijdbox – Hello Fresh

IMG_20181016_200854_4Tegenwoordig heb je steeds meer keuze in maaltijdboxen. Zo heb je boxen die rekening houden met intoleranties (lactose en/of glutenvrij) en boxen speciaal voor gezinnen of juist biologisch of vegan. Op maaltijdbox kun je gemakkelijk alle boxen vergelijken en direct met korting bestellen. Ik mocht de box van Hello Fresh proberen.

Hello Fresh

Op Hello Fresh heb je verschillende boxen. Ik koos voor de familybox.  Dit is een box met makkelijke gerechten met toegankelijke smaken voor jong en oud. Dus niet te exotisch of scherp gekruid, zodat de meiden het ook lekker vinden.

Dag 1: Aubergine uit de oven met rigatoni

Ons eerste gerecht was Aubergine uit de oven met rigatoni. Dit was een makkelijk gerecht om te maken met aubergine, tomaat, sla en pasta. Pasta is iets wat onze meiden zeker lekker vinden. Daarnaast zat er lekkere gemengde sla bij. Die heb ik nog even gevuld met augurk, komkommer en zure uitjes en ook daar smullen de meiden van.

 

Dag 2: Couscous met peen, tomaat en kabeljauw

IMG_20181018_181345_9Ons tweede gerecht was couscous met peen en tomaat en kabeljauw. Couscous hadden de meiden nog nooit gegeten, Het was heerlijk zachte en zoete parelcouscous. Makkelijk klaar te maken en erg lekker. Daarnaast lekkere kabeljauwfilet. Witvis lusten onze meiden wel, al is Anne er doller op dan Emma. Maar samen met de couscous met peen en tomaat en een lekker botersausje bij de kabeljauw hebben we heerlijk gegeten.

Dag 3: Libanees Platbroodpizza met kipgyros en rode kool

Ons laatste gerecht was Libanees Platbroodpizza met kipgyros en rode kool. Een makkelijk en snel gerecht. De kinderen leek dit maar niks. Omdat ze wel dol zijn op rode kool, kookte ik voor hun deels apart. Wij aten de platbroodpizza met ui, paprika, kipgyros en lekkere tomatensaus. Dit ging met geraspte kaas even in de oven en daarna voegden we de rode kool toe. Het was een super lekkere combi die ik nooit zelf bedacht zou hebben. De meiden hebben het wel geproefd, maar vonden de kip niet zo lekker.

 

 

Maaltijdbox

Een maaltijdbox is super handig. Een box vol met verse ingrediënten en lekkere recepten waarmee je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten. Maar er zijn zoveel verschillende soorten maaltijdboxen. Welke past nu bij jou? Op maaltijdbox kun je makkelijk alle boxen vergelijken en direct met korting bestellen.

Vind je het belangrijk dat de producten in je box biologisch zijn? Dan is Hello Fresh misschien niet jouw keuze omdat Hello Fresh helaas nog niet 100% biologisch is. Maar andere boxen zijn dat wel. Maaltijdbox heeft een apart overzicht met alle biologishe boxen.

En misschien heb je ook wel eens gehoord van Marley Spoon? Het concept van Marley Spoon lijkt op dat van Hello Fresh. Ook de Marley Spoon Foodbox is te bestellen via maaltijdbox.

Wat vind jij van maaltijdboxen?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

18 gedachten over “Maaltijdbox – Hello Fresh

  1. Wij hebben eens in de zoveel weken een hello fresh box en ik vind het reuze handig! Niet iedere week, want soms komt het niet uit en zo blijft het wel divers. We deden het een tijdje wel iedere week en dan wordt het wat eentonig. Sommige ingredienten vooral, die komen steeds weer terug. Maar de recepten vind ik wel altijd lekker en origineel!

  2. Oh ja ideaal! Ik ben echt fan van Hello Fresh! Helaas kan ik het niet wekelijks doen, omdat het daar gewoon te duur voor is. Als ze die prijs lager zouden maken, zou ik daar dus echt niet meer over twijfelen!

  3. Ik vind het een handig concept, maar niks voor mij. Ik ben een erg moeilijke eter haha, dus ik besluit liever zelf wat ik eet.

  4. Interessant stukje, wij hebben het ook wel eens overwogen om eens een box te proberen. Het valt me wel op dat ze bijzondere recepten hebben. Niet alleen handig, maar zo eet je ook nog een keer iets anders. Verrassend.

  5. Grappig dat je ook een blogpost over HelloFresh hebt geschreven. Ik heb nog nooit een maaltijdbox gebruikt maar maak wel regelmatig gebruik van de recepten van HelloFresh om inspiratie op te doen.

  6. Hello Fresh vind ik heel gemakkelijk en handig om nieuwe recepten en combinaties te leren kennen! Ik doe het regelmatig!

Geef een reactie