Kidsfashion – Waaaw

waaawOok de najaars- en wintercollectie van Waaaw is inmiddels verkrijgbaar. Dit hippe merk bekend van de (drukker)accessoires heb je vast al eens voorbij zien komen. En Anne heeft hier een mooi en comfortabel jurkje van.

Waaaw kenden wij al van de jurkjes met drukkers. En hiermee kun je eindeloos variëren door steeds een andere drukker te kiezen. Voor elke gelegenheid een andere drukker. Speels of chic, rustig of opvallend, het kan allemaal. Waaaw staat voor hippe kleding voor meiden van 2 tot 10 jaar.

20180929_203751

 

Anne was dan ook heel enthousiast over dit mooie jurkje van Waaaw. Het jurkje is echt knalrood, lekker fel en opvallend. Maar wel een warme kleur rood. Het is een heerlijk zacht jurkje met een turtle neck. Anne vindt dit lekker warm en comfortabel. De jurk is net even anders door de bies over de mouwen en aan de zijkant van de jurk. En met een zwarte legging eronder knalt de jurk er lekker uit!

 

 

 

Standaard wordt de jurk geleverd met twee gouden drukkers. Anne heeft er twee bloemendrukkers bij. Een rood/roze die mooi past bij de rode jurk en een zwart-zilver gestreepte. Deze laatste is wat groter en valt lekker op. Anne vindt deze absoluut het mooist.

Ben je ook enthousiast over dit jurkje en de mogelijkheid om lekker te varieren met de drukkers? En ben je benieuwd naar de rest van de collectie? Waaaw heeft een super leuke collectie en koop je via hun eigen webshop en bij deze verkooppunten.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

11 gedachten over “Kidsfashion – Waaaw

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Kidsfashion – Waaaw winter 2019-2020Blogsbyingrid

Geef een reactie