Winactie: Kaartjes voor Hotel Arena’s Halloween Film middag

haloween kaartjesHet is weer bijna Halloween! En bij Halloween horen spannende films. Zet woensdagmiddag 31 oktober maar vast in je agenda, want dan is Hotel Arena’s Halloween Filmmiddag. En ik mag vier kaartjes weggeven voor deze leuke en spannende middag. Lees verder en ontdek welke film deze middag te zien is en hoe je kaartjes kunt winnen!

Hotel Arena

Exterieur_7Hotel Arena is een monumentaal pand uit 1886. In september 2017 heeft Hotel Arena een enorme verbouwing ondergaan. Er is een nieuwe vleugel met Studio’s bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. En super mooi is de originele, gerestaureerde Kapel, compleet met gebrandschilderde ramen. Deze kapel stamt nog uit de tijd dat Hotel Arena een katholiek meisjes weeshuis was. De Kapel werd een poppodium en het weeshuis een  slaapzalen en stapelbedden voor jongeren. Je kunt Hotel Arena vinden in Amsterdam Oost op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum. De entree ligt in het Oosterpark.

Hotel Arena’s Halloween Filmmiddag

Binnenkort is het weer Halloween en dit wordt gevierd in Hotel Arena. Niet alleen wordthalloween-2893710_1920 het hotel (gedeeltelijk) in een eng jasje gestoken, maar er staat een speciale Hotel Arena’s Halloween Filmmiddag  voor ouders en kinderen op het programma. De eeuwenoude Kapel is natuurlijk een perfecte Halloween locatie. Hier wordt met Halloween op  woensdagmiddag de ‘spannende’ kinderfilm Coraline gedraaid. Het wordt dus gezellig griezelen!

De film

coralineNa een verhuizing verkent Coraline, een elfjarig meisje, haar nieuwe woning. Het is een oude villa met in de hal een klein deurtje. Achter dat deurtje vindt ze een gang naar een andere wereld. Een wereld waarin ze een moeder heeft met knopen in plaats van ogen. Maar in deze wereld ontdekt ze een andere, betere versie van haar eigen leven. In dit schijnbaar volmaakte wereldje is lang niet alles wat het lijkt. Coraline moet al haar moed bijeenschrapen om aan deze enge en gevaarlijke plek te ontsnappen en haar enige echte familie te redden.

Let wel even op. Over het leeftijdsadvies voor deze film zijn de meningen verdeeld. Volgens kijkwijzer is deze film geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Sommigen vinden dat echter te jong en vinden de film geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Lees je dus even in en beoordeel zelf wat jou geschikt lijkt. Kijk bijvoorbeeld op ouders.nl.

Winactie

Wil jij met je kinderen naar dit spannend Halloween event? Dan kun je vier kaartjes winnen!

Wat moet je doen?

 • Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram.
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
 • Het zou leuk zijn wanneer je ook Hotel Arena op Facebook en/of Instagram volgt
 • Delen wordt gewaardeerd en vergoot je winkans
 • Laat in een reactie weten met wie je gaat en hoe oud de kinderen zijn

Deze actie is gesloten

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

31 gedachten over “Winactie: Kaartjes voor Hotel Arena’s Halloween Film middag

 1. Ziet er heel leuk uit en ben nog op zoek naar een Halloween event om met de kinderen te doen maar Amsterdam is net even iets te ver voor ons. Veel success aan de deelnemers in ieder geval.

 2. Ik vind Halloween geweldig! Spannende films ook, maar liever op andere momenten in het jaar haha, anders slaap ik er niet van 😀
  De winactie laat ik even aan me voorbij gaan. 😊

 3. Oh ik ben zo geen fan van Halloween. Bloed, verderf en angstaanjagen, snap er niets van. Zag laatst een hele mooie rake column in het AD over de keerzijde van Halloween. Bizar dat we dit vieren in deze tijd met zoveel oorlogen en IS die dit daadwerkelijk toepast. Ik sla dus over maar dat had je vast al begrepen 😉 Succes allemaal!

 4. Wat een leuke winactie. Heel veel suc6 iedereen! Mijn dochter is 23 maar misschien is het iets voor mijn neefje. Ik geef het door

 5. wat een leuke winactie. Ik vind halloween erg leuk en hoop dat ik deze film win voor mijn nichtjes en neefjes <3

 6. Pingback: Halloween bloghop 2018 | Blogsbyingrid

 7. Wat een leuke actie zeg! Helaas heb ik nog geen kinderen in mijn omgeving met de juiste leeftijd anders had ik graag meegegaan.

Geef een reactie