Lezen: O jee, mama is een fee!

Misschien ken je de boeken van Sophie Kinsella? Zelf ben ik groot fan van haar boeken en dan vooral van de shopaholic serie. Dus dat zij nu ook kinderboeken schrijft, vond ik geweldig. Als haar kinderboeken net zo leuk zijn als haar shopaholic serie dan worden ze vast een groot succes. Haar eerste twee kinderboeken zijn in de serie O jee, mama is een fee! Wij lazen het boek Een magische verjaardag.

O jee, mama is een fee!

in de boeken van O jee, mama is een fee! lees je over de magische avonturen van Ella en haar familie. Ella’s moeder ziet er heel normaal uit, maar eigenlijk is ze een fee. En als ze in een fee verandert, is ze mooi met vleugels en een kroontje. Met haar bijzondere toverstaf kan ze vliegen en toveren en zelfs onzichtbaar worden. Ook Ella zal op een dag een fee zijn. Ella kan haast niet wachten. Maar op dit moment kan ze haar moeder alleen maar helpen. En dat is soms echt nodig, zoals wanneer ze Ella in een aap verandert.

Het boek is super leuk om te lezen. Het boek heeft bijna 130 pagina’s. Het boek is geschikt voor kinderen van zeven tot ongeveer negen jaar. De letters zijn best groot en er staan veel illustraties in het boek. Het boek heeft een korte inleiding over Ella en daarna drie magische verhalen van Ella en haar moeder.

Dit is echt een leuk boek voor Emma. Emma is nu acht jaar en vindt dit soort verhalen geweldig.

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 9,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044756661.

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Lezen: O jee, mama is een fee!

  1. klinkt als een schattig boek. Ik denk alleen dat mijn kinderen gezegd zouden hebben: mama een feeee??? dachutnie 🙂

Geef een reactie