The Happy Game

The Happy Game. Van de naam van dit spel werd ik nieuwsgierig. Wat zou dit voor spel zijn? Zou het zweverig zijn of juist niet. En dus nam ik contact op met Nynke, bedenker van The Happy Game. Benieuwd naar dit spel? Lees dan vooral verder en maak kans op een van de eerste exemplaren van dit spel!

Geluk kun je trainen

Uit onderzoek blijkt dat veel kinderen kampen met angst, stress en depressie als gevolg van corona. Maar we weten ook dat ongeveer 50% van ons geluk wordt bepaald bij de geboorte, 10% door onze omgeving en maar liefst 40% door het trainen van onze hersenen. En zo ontstond het idee voor The Happy Game, want geluk kun je dus deels trainen. The Happy Game is een familie bordspel dat iedereen en dus ook kinderen leert hoe je op een positieve en leuke manier je hersenen kunt trainen om gelukkig(er) te zijn. Leuk om samen te spelen, thuis, of op school of opvang.

The Happy Game

The Happy Game is een bordspel. Het spel bestaat uit acht thema’s zoals bijvoorbeeld dankbaar & vergeven, vrijheid & positief denken en verdriet & tegenslag. Alle thema’s zijn gebaseerd op geluk en het trainen van weerbaarheid.

Door middel van grappige en leerzame vragen en opdrachten worden de spelers van The Happy Game uitgedaagd om met elkaar te leren waar je gelukkig van wordt. Kom steeds verder op het bord, maak de opdrachten, verzamel alle acht thema opdrachtkaarten en kom als eerste over de finish. Dan heb je gewonnen en ben je een wijzer en gelukkiger persoon.

De vragen in het spel zijn mede tot stand gekomen door input en feedback van (kinder)psychologen, leraren, ouders en natuurlijk kinderen. Het spel is geschikt voor 2 tot 6 personen vanaf ongeveer 7 jaar.

Win jij een van de eerste exemplaren van The Happy Game?

Op dit moment is The Happy Game helaas nog niet te koop. Maar jij kunt wel een van de eerste exemplaren (verwacht medio juni) ontvangen. Wil jij kans maken op The Happy Game?

  • Deze winactie is gesloten
  • De winnaar is Cynthia Sessink, Stuur je een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com?

Zodra de eerste exemplaren van The Happy Game beschikbaar zijn, maken wij de winnaar bekend.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

12 gedachten over “The Happy Game

  1. Ik zou dit spel heel graag winnen. Gelukkig zijn is super belangrijk. Ik ben in een leerproces bezig om rust in mijn hoofd te krijgen. Ik zou dit graag het belang van geluk delen met mijn dochter. Dit spel zou ideaal zijn!!!!

  2. Dit lijkt me leuk zeg. We hebben de laatste tijd zoveel spelletjes gespeeld dat we wel toe zijn aan een nieuw spel

  3. Een interessant spel, het maakt me als moeder en juf erg nieuwsgierig. Ik zou het graag een spelen met mijn kinderen.

Geef een reactie