Lezen – Ponykamp avonturen – Het dagboek van Paulien

9200000109748063Geen idee waarom, maar de meeste meisjes zijn dol op paarden. Zo ook onze meiden. Paarden zijn het helemaal. Zo mochten ze al eens pony rijden op vakantie. Maar helaas zijn ze allergisch voor dieren en ook paarden dus een echt paardenmeisje zullen ze nooit worden. Maar ook dan is het leuk om te lezen over paarden en pony’s. In de reeks Ponykamp avonturen van Deltas is nu “het dagboek van Paulien” verschenen.

Het verhaal

Het boek gaat over Paulien. Twee maanden geleden is ze gevallen bij een springwedstrijd en brak haar arm. Maar ook al is haar arm weer genezen, ze durft niet meer te rijden. Ze hoopt op ponykamp weer lekker te durven ponyrijden. Paulien gaat op kamp bij de Hoefslag. Het boek is in dagboekvorm geschreven en zo lees je alle dingen die Paulien meemaakt en waar ze over nadenkt. Rij instructrice Roos gaat Paulien helpen om het vertrouwen weer terug te krijgen. Op kamp mag ze gaan rijden op pony Prins. Zou het lukken?

pony-3779312__340

Het boek

De letters in het boek zijn niet te klein en op de pagina’s staan leuke, kleine illustraties. Het boek heeft ongeveer 100 pagina’s en doordat het in dagboek vorm is, leest het lekker weg. Het boek is geschikt voor (ponygekke) meiden van 8 tot 10 jaar. Emma is dus nog net wat te jong, maar gaat dit zeker lezen. En Anne, die is er al in begonnen. Ondanks dat ze lezen niet super leuk vindt, vindt ze een boek over ponykamp toch wel leuk.

Het boek is onderdeel van de reeks Ponykamp avonturen en kost € 9,95. Het is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044754636

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

Geef een reactie