Lezen: Sofie Speurneus – Op zoek naar de kermisdief

Dit keer weer een super leuk en spannend leesboek van uitgeverij Deltas: Sofie Speurneus – Op zoek naar de kermisdief. Het boek gaat over Sofie en haar vriendinnen die samen een een echt detectiveclubje vormen. Het boek is geschikt voor kinderen van acht tot toen jaar.

Het boek

Sofie Speurneus is een leuke, nieuwe serie voor jonge lezers. Het boek gaat over Sofie Speurneus en haar vriendinnen. Samen vormen ze een echt detectiveclubje en willen ze niets liever doen dan misdadigers vangen.

In dit boek gaan ze naar de kermis. Ze heeft geld gekregen van oma en wil samen met haar vriendinnen zich lekker uitleven op de kermis. Maar dan raakt Sofie haar portemonnee met geld kwijt. Even later mist Fleur haar telefoon. En meer mensen missen geld of een telefoon. Is er een kermisdief aan het werk? Kunnen Sofie en haar vriendinnen de dader ontmaskeren? Een super leuk boek voor echte speurneuzen!

Het boek is in zwart wit met op bijna elke bladzijde leuke tekeningen of verschillende lettertypes. Een beetje graphic novel achtig. Het boek heeft circa 160 pagina’s.

Waar te koop

Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044756937. En ben je enthousiast dan kun je ook Sofie Speurneus – Bieber de hond is vermist! lezen.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie