Lipikar van La Roche-Posay voor gevoelige (kinder)huidjes

IMG_20181028_181354_1

Anne heeft een hele gevoelige huid. Ze is allergisch aangelegd en heeft ook wel eens last van eczeem. Maar in het najaar en in de winter heeft ze vooral last van een droge huid en dat gaat jeuken. En omdat ze zo’n gevoelige huid heeft, kunnen we niet zo maar met een crème smeren, want dan krijgt ze soms nog meer jeuk of uitslag. Wij testten de Lipikar Syndet AP+ (Wascrème) en Lipikar Baume AP+ (Lichaamsverzorging) van La Roche-Posay.

IMG_20181028_182432_5

Anne is wel een meisje dat houdt van heerlijk badderen en tutten. Dus toen ze deze producten mocht testen, ging ze heerlijk in bad. Eerst werd de wascrème getest. Dit is een lekkere wascrème in een handige pomp flacon. Het is een soort gelachtige crème, een beetje doorzichtig wit. Anne heeft zich er heerlijk mee gewassen.

IMG_20181028_183111_3

 

En na het badderen is het dan tijd om je lekker in te smeren met een vochtinbrengende crème. Anne heeft vooral last van een droge huid bij haar benen. De knieholtes kunnen dan nog wel eens extra gevoelig zijn voor eczeem maar ook haar buik kan droog en ruw aanvoelen.  Maar vooral op haar benen kan ze flink krabben. Dus tijd om de Lipikar balsem uit te proberen. Het is een hele fijne crème. Waar sommige crèmes juist heel dik zijn en slecht in de huid trekken, is dat bij deze crème niet het geval. De crème smeert lekker uit, plakt niet en trekt makkelijk in.

Wij zijn erg enthousiast over de Lipikar producten. Deze producten bevatten geen parfum of parabenen en Anne kan ze goed verdragen. Anne gebruikt ze bij het badderen/douchen en smeert zich na elke wasbeurt lekker in met de crème. Ik zie haar ook minder krabben. Wij blijven deze producten zeker gebruiken.

De producten van La Roche-Posay koop je onder andere bij de apotheek, maar ook online, bijvoorbeeld bij Bol.com.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

18 gedachten over “Lipikar van La Roche-Posay voor gevoelige (kinder)huidjes

  1. Wat goed dat het zo fijn werkt zeg! 🙂 Ik ga het onthouden, misschien kan ik het iemand een keer aanbevelen.

  2. Pingback: Sinterklaas Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

  3. Goed om te weten. Mijn dochter heeft nu ook weer aan de binnenkant van de knieën zo’n droge plekken en deels op haar romp. Het helpt zolang het nog niet zo erg is om met babylotion in te smeren maar zodra het erger wordt, ga ik dit merk eens proberen.
    Er zit een apotheek vlakbij die heeft het merk in het assortiment meen ik.

  4. Pingback: Kerst Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

  5. Pingback: Nieuwjaarsbloghop 2019 | Blogsbyingrid

Geef een reactie