Wemy’s thee adventkalender

IMG_20181110_113416_5

De feestdagen komen er weer aan. Als kind vond ik het al leuk om een adventkalender te krijgen. Aftellen tot de kerst en elke dag een vakje openen en een chocolaatje eten. Tegenwoordig zijn er steeds meer adventkalenders. En als echte theeleut ben ik natuurlijk razend enthousiast over de thee adventkalender van Wemy’s. En jij kunt er eentje winnen!

thee adventkalender

Ik ben dol op thee. En wat is er dan leuker dan aftellen tot kerst met elke dag een ander smaakje thee. I love it. Deze adventkalender is geen kalender met vakjes die je kunt openen. Nee, deze adventkalender bestaat uit 25 zakjes losse thee. Dus tot kerst kun je 25 verschillende smaakjes thee proeven. Heerlijk. En je kunt er natuurlijk zelf een leuk kerst item van maken. je kunt de gaatjes boven in de zakjes maken en ze ophangen. Of je kunt er een leuke kerstboom van maken.

 

Het leuke van deze thee adventkalender is dat je dus elke dag een nieuw smaakje kunt proeven. En 25 verschillende smaakjes, dat zijn er veel! Ik ga natuurlijk niet alle smaakjes verklappen, maar wat dacht je van Dolce Vita, Cookie oolong, Ninna Nanna, maar ook drop thee en nuts thee. Het zijn verschillende smaken en verschillende soorten thee. Dus denk aan zwarte thee, groene thee en rooibos thee met bloemen of vruchten smaken.

IMG_20181110_112424_5

Deze thee adventkalender is het ideale cadeau voor een echte theeleut. En natuurlijk super leuk om te geven of te krijgen. En ben jij net als ik een echte theeliefhebber of ken je er een? Dan kun je deze thee adventkalender winnen!

 

Winnen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze thee adventkalender?

  • Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram.
  • Like het bericht van Blogsbyingrid van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
  • Volg Wemy’s op Facebook en/of Instagram.
  • Delen en/of taggen van vrienden wordt gewaardeerd en vergoot je winkans

Deze winactie is gesloten.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

22 gedachten over “Wemy’s thee adventkalender

  1. Ik drink ook graag thee! Maar als ik het goed begrijp is dit gewoon een doosje met 25 zakjes thee? Ze zitten niet in een pakje ofzo, waarbij je elke dag eentje open doet? Zo kan alles natuurlijk een adventskalender genoemd worden…

  2. Ah heel leuk, maar jammer dat het niet echt als boom wordt verzonden en ik vind het nou ook niet de meest leuke advent kalander.. Wel leuk die verschillende smaakjes maar het lijken nu meer samples.

  3. En of ik mee doe met deze win actie, super! Ik ben dol op thee en probeer ook graag nieuwe smaken uit. Leuk om dat dan op deze manier te kunnen doen.

  4. Pingback: Sinterklaas Bloghop 2018 | Blogsbyingrid

Geef een reactie