Sinterklaas printables van Lieverdeliefste

ldlSinterklaas komt al weer bijna aan in ons land en dus versieren we ons huis met leuke Sinterklaas decoratie. Maar wat super leuk is voor (kleine) kinderen is een aftelkalender, zodat ze een beetje een idee hebben hoeveel dagen nog tot pakjesavond. En ook leuk is een mooi verlanglijstje of briefpapier om voor de Sint in de schoen te doen. Lieverdeliefste heeft daarvoor een leuke set Sinterklaas Printables ontworpen.

De Sinterklaas Printables van Lieverdeliefste zijn lekker vrolijk en kleurig. Ze zijn geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 1 tm 4). Wat zit er allemaal in de set printables? Ik laat je een en ander zien.

aftelk

Aftelkalender

Heel belangrijk is natuurlijk de aftelkalender. Vanaf het moment dat de Sint in Nederland aankomt tot pakjesavond. Voor elke dag een nieuw vakje.

briefpapier

 

Ook zitten er vrolijke verlanglijstjes in de set. Een verlanglijstje om te tekenen of plakken voor wie nog niet kan of wil schrijven en een verlanglijstje om te schrijven. Maar ook leuk briefpapier om de Sint een brief te schrijven. Maar vind je schrijven op lijntjes nog een beetje moeilijk dan kun je ook op briefpapier zonder lijntjes iets schrijven of een mooie tekening voor de Sint maken.

 

memory

 

Daarnaast bevat de set nog schoen-zet-kaartjes. Dit zijn vrolijke kaartjes met de tekst ” je mag vandaag je schoen zetten”. Ook zitten er nog leuke spelletjes bij, zoals memory met leuke Sinterklaas afbeeldingen en woordjes. Nog educatief ook dus. En wat ik zelf ook erg leuk vind, zijn de complimenten kaartjes. In deze spannende Sinterklaas tijd toch ook even een complimentje voor je kind. dat geeft zelfvertrouwen en misschien ook een beetje rust.

compl

 

Wil je zien wat er nog meer in de set Sinterklaas printables zit? Kijk dan even op de site van Lieverdeliefste. Ze kosten bijna niks en je krijgt ze digitaal toegestuurd nadat je betaald hebt.  En van de aftelkalender komt er voorlopig ieder jaar een nieuwe (met de juiste data). Heb je de printables al eens besteld, dan krijg je gewoon een nieuwe kalender als je even mailt!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

7 gedachten over “Sinterklaas printables van Lieverdeliefste

  1. Wat leuk! Ik doe dit soort dingen eigenlijk helemaal niet. En het maakt het juist een beetje leuker. Ook de kaartjes van ‘je mag je schoen zetten’ vind ik hartstikke leuk. Mini me zit overigens wel klaar voor de intocht (in vol ornaat: haar Sint-pakje).

Geef een reactie