Make-up voor stralende ogen

make up voor stralende ogen

Je kent het misschien wel. ’s Ochtends weinig tijd. Gauw onder de douche, kleren aan, snel wat crème en make-up en dan de kids helpen met aankleden. Daarna ontbijten, tussendoortje en lunch klaarmaken, tassen inpakken en gaan! Ik heb dan niet zo veel tijd om me uitgebreid op te maken. In dit boek van Deltas staan leuke en makkelijke tips voor stralende ogen.

IMG_20181003_110101_0

Dit mooie boek staat vol handige tips. Niet alleen voor wanneer je weinig tijd hebt, maar ook voor als je naar een feestje gaat en wel de tijd neemt om je op te maken. Maar alles begint met een goede voorbereiding en ook die komt uitgebreid aan bod in dit boek. Zo lees je over de verzorging van je huid en wenkbrauwen en het aanbrengen van verschillende producten zoals primer en foundation. Ook krijg je tips over welke kleuren bij de kleur en vorm van je ogen passen.

Het boek leest lekker weg en de tips en trucs zijn goed op te volgen. En daar helpen de vele

IMG_20181003_110148_7

mooie foto’s natuurlijk enorm bij. Daarnaast vind ik de variatie in het boek erg leuk. Zo komt de dagelijkse oogmake-up in 5 minuten voorbij. Maar ook smokey eyes en eyeliner looks worden uitgelegd. En die kun je maken in 5, 15 of 30 minuten. En ook belangrijk: voor ieder wat wils. De een houdt van subtiele, natuurlijke kleuren, de ander van lekker opvallend.

IMG_20181003_110303_2

Ben jij ook benieuwd hoe jij met weinig tijd stralende ogen creëert? Dit boek van Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044746648.

Dit is een gesponsorde post en dit artikel bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

16 gedachten over “Make-up voor stralende ogen

  1. Wat een interessant boek. Ik ben niet zo handig in het aanbrengen van make up, daarvoor gebruik ik het te weinig, dus ik denk dat dit voor mij wel een hulp zou zijn.

  2. Dit boek komt op mijn december lijst! Ik ben een ramp met make-up… Oke het standaard lukt me wel, maar iets leuks, nee dan ben ik vaak net een clown 😉

  3. Dit boek lijkt mij erg handig voor wie make-Up wilt gaan dragen! Zelf kom ik als blogger regelmatig op events waar make-up artist rondlopen. En ik vind het altijd erg inspirerend als ze hun tips en tricks delen! Ik kan een mooie ooglook namelijk erg waarderen ☺️🍃

  4. Lijkt me heel handig, soms is dit wel makkelijker dan video’s op Youtube omdat je die steeds moet pauzeren en terugspoelen als het te snel gaat. Dit kun je gewoon op je gemakje uitproberen haha.

Geef een reactie