Wanddecoratie van Saal Digital

img_20180921_153138_8.jpgAls ik iets leuk vind dan is het foto’s maken. Zeker van de meiden. Natuurlijk bij speciale gelegenheden en vakanties, maar zeker ook gewoon van alledaagse dingen. Tegenwoordig heb je geen camera meer nodig, maar fotografeer je net zo makkelijk met je mobiel. En hoe leuk is het dan om ook iets met die foto’s te doen? Zo liet ik laatst een foto afdrukken op canvas bij Saal Digital.

Bij Saal Digital kun je kiezen voor verschillende soorten wanddecoratie. Ik koos voor canvas omdat ik vaker foto’s op canvas heb laten afdrukken en ik dit erg mooi vind. Wat ik mooi vind aan canvas is dat door het houten frame de foto als het ware doorloopt; een soort 3D effect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAToevallig waren we laatst naar het bos geweest en hebben we daar leuke foto’s van de meiden gemaakt. Ik koos een foto van ze samen en heb deze laten afdrukken op een 50×50 cm canvas.

Bij Saal Digital kun je je canvas ontwerpen in Saal Digital Design Software. Dan heb je allerlei bewerkingsopties en kun je teksten of clipart toevoegen. Omdat ik geen poespas wilde, maar gewoon een mooie afdruk, koos ik er voor te bestellen via de website. Heel simpel. Je kunt je foto uploaden, je kiest je opties zoals de afmeting van je canvas, je snijdt de foto bij en je kunt direct bestellen. Het werkte super makkelijk.

Binnen no time had ik de canvas in huis. De canvas was stevig verpakt met plastic en karton zodat die niet kon beschadigen. We zijn superblij met de canvas. Hij is heel mooi geworden en van super kwaliteit en heeft dan ook een mooi plekje gekregen.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

8 gedachten over “Wanddecoratie van Saal Digital

Geef een reactie