Mandala – kleurpret voor meisjes

mandala

Emma is een echt knutsel meisje. Tekenen, kleuren, knippen en plakken. Ze weet overal wel wat moois van te maken. Omdat ze zeker ook dol is op tekenen en kleuren, vond ik deze mandala blok zo leuk voor haar. Deze blok van Deltas bevat een heleboel mandala’s om in te kleuren op A4 formaat. Ideaal voor mee op vakantie. Kan ze zich prima mee amuseren. En het is ook een oefening voor concentratie terwijl je tegelijkertijd lekker tot rust kunt komen.

Deze mandala kleurblok heeft een A4 formaat. Op elke pagina staat een mooie mandala die ingekleurd kan worden. Wat ook erg handig is, is dat je de pagina’s makkelijk kunt uitscheuren. Zo kun je ook samen doen. Kies samen met je vriendinnetjes een mandala uit, scheur ze uit en kleur je eigen mandala. De tekeningen zijn erg leuk. Denk aan hertjes, uiltjes, rolschaatsen, maar ook eenhoorns, disco of dolfijnen. Echte meisjes dingen dus.

Waar te koop?

Dit leuke mandala kleur boek van uitgeverij Deltas kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online (ISBN 9789044754308).

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

10 gedachten over “Mandala – kleurpret voor meisjes

  1. Onze kinderen kleuren ook allemaal heel graag, zelfs voor het slapengaan in hun bed 🙂 Het geeft hun rust, en maakt hun hoofd even leeg.
    Zelf doe ik het ook maar dan in de ‘grote’ boeken 😉

Geef een reactie