Ladival zonbescherming

20190602_0854089151528609283340774.jpg

Wanneer het zonnetje schijnt, gaan we graag naar buiten. Lekker achter het huis of op een terrasje. Heerlijk genieten. Belangrijk is dan om je goed in te smeren en te beschermen tegen de zon. Zelf heb ik best wel een gevoelige huid en kan ik soms last hebben van uitslag: zonneallergie. Speciaal voor de zon gevoelige huid zijn er nu Ladival zonnebrand producten.

Uitslag van de zon

Ik weet het nog vorig jaar. We waren op vakantie in Frankrijk. Het was heerlijk weer en we genoten van de zon. In de tweede week kreeg ik last van zonneallergie. Rode, jeukende bultjes op mijn borst. Niet fijn. Het beste kun je de zon dan mijden. Maar op vakantie waar de zon heerlijk schijnt, is dat best lastig. En je gaat natuurlijk geen coltrui dragen met meer dan 30 graden. Toch maar een beetje de schaduw opgezocht en de huid uit de zon proberen te houden.

Ladival

Ladival voor de zon gevoelige huid is er speciaal voor de huid die overgevoelig kan reageren op de zon. En het beschermt uiteraard tegen verbranding door de zon. Ladival heeft verschillende producten, zoals zonnebrand gel 50, zonnebrand gel 30 voor het gezicht en zonnebrand spray 30. De producten van Ladival bevatten geen parfum, kleurstoffen, olie en emulgatoren.  Daarnaast beschermen ze tegen UV-A en UV-B en tegen de schadelijke gevolgen van IR-A straling (huidveroudering).  Ook zijn de producten watervast, dus ideaal voor op vakantie wanneer je een duik in het zwembad of de zee wilt nemen.

De producten van Ladival zijn makkelijk in gebruik. Ze zijn bijna geurloos en smeren makkelijk uit en trekken snel in. Ik heb ze gebruikt tijdens de warme en zonnige dagen in Nederland en heb geen last van uitslag. Maar ik ga ze dit jaar ook zeker mee op vakantie nemen.

Waar te koop

ladivalLadival is te koop bij verschillende drogisterijen, zoals Etos en DA drogist, maar ook bij apotheken en online, bijvoorbeeld bij bol.com.

 

 

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

9 gedachten over “Ladival zonbescherming

  1. Ik heb ook veel last van zonneallergie en neem er pilletjes voor die de apotheker maakt. Als mijn zonnecreme op is, ga ik deze eens proberen!

  2. Fijn dat er voor een zonneallergie zulke goede producten zijn. Ik kan goed tegen de zon dus kan volstaan met gewone zonnebrand. Maar regelmatig smeren blijft natuurlijk belangrijk.

  3. Het is zo onwijs belangrijk om je huid goed tegen de zon te beschermen. Deze producten linken ook erg fijn!

Geef een reactie