Minigids Self-care – Mindful leven en goed voor jezelf zorgen

9200000116425387

Tegenwoordig zijn we allemaal druk. Druk met werk, sport, ons sociale leven en meer. We willen alles meemaken en niks missen. Maar soms lopen we daardoor onszelf voorbij. Af en toe een momentje voor jezelf, een moment van rust, dat hebben we allemaal nodig op zijn tijd, toch? Ik in ieder geval wel. Bij uitgeverij Deltas vond ik deze minigids Self-care. Een leuk en handzaam boekje met tips en inspiratie voor een mindful leven en om goed voor jezelf te zorgen. Een leuk boekje om zelf te lezen, maar zeker ook om cadeau te geven. Geen zware kost, maar leuke tips en inspirerende citaten. En ik mag een exemplaar weggeven! Lees je mee?

Tijden veranderen

Ook als ik naar me zelf kijk, zie ik dat de tijden zijn veranderd. Toen ik klein was, werkte mijn moeder niet, maar was thuis voor ons. Mijn vader werkte en mijn moeder zorgde voor het huishouden, de boodschappen, eten koken en voor ons. Pas toen we ouder werden, ging mijn moeder weer werken. Zelf werk ik ook. En soms is het best pittig. Want met een eigen bedrijf en een gezin is er altijd genoeg te doen! En soms moet je dan even een stapje terug doen en weer tot jezelf komen. En vooral even de tijd voor jezelf (en elkaar) nemen.

Lees ook: Moeder, (huis)vrouw, partner, werknemer: hoe houden we alle ballen in de lucht?

Minigids Self-care – Mindful leven en goed voor jezelf zorgen

Self-care en tijd voor jezelf nemen, klinkt misschien wat egoïstisch. Maar dat is het niet. Self-care is elke doelbewuste handeling om je lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid te voeden. Dat heb je juist af en toe nodig om daarna weer te kunnen knallen. En daar helpt deze minigids je bij. In de gids staan verschillende tips en citaten. Hieronder (delen van) enkele citaten die ik erg treffend vind:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Alleen al door het lezen van de tips en citaten in deze minigids ben je al even met jezelf bezig. De eerste stap is daarmee gezet. Hierdoor kun je even tot rust te komen en je concentreren op je eigen behoeftes en wensen. Zo is je batterij in een mum van tijd weer opgeladen en kun je de hele wereld en je drukke leven weer aan!

Waar te koop?

Dit boek van Deltas kost € 12,95. Het is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044755381

Winnen!

Ben je ook toe aan wat aandacht voor jezelf? Dan kun je dit leuke boekje winnen! Wat moet je doen om kans te maken?

Deze winactie is gesloten

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

Geef een reactie