Planner posters voor de meiden en sfeervolle posters voor de hal

Ik hou wel van wat verandering in het interieur zo nu en dan. En dat hoeven geen grote veranderingen te zijn, maar soms met kleine aanpassingen maak je je kamer weer even anders. In de woonkamer hadden we laatst al wat nieuwe posters en nu waren de kinderkamers en de bovenverdieping aan de beurt. Het begon met het verschuiven van meubels op Annes kamers en nu hebben we ook leuke planners en posters opgehangen.

Een handig planbord

Ik hou wel van duidelijkheid en structuur en vind het fijn als de planning duidelijk is. Zo hangt er in onze keuken een familieplanner en hangt op de koelkast een schema met de sporttijden van de kinderen. Ik merk dat de meiden zo’n overzicht ook wel fijn vinden. Daarom kregen zij van Desenio allebei een handige planner poster. De poster wordt in een lijst met plexiglas geplaatst en op het plexiglas kunnen ze hun planning schrijven. En met een vochtig doekje veeg je alles zo weer uit. Ideaal. Beide meiden hebben nu zo’n handige planner poster op hun kamer. Zo kunnen ze hun eigen planning maken.

Een konijnen poster voor Emma

Onze meiden hebben allebei een konijn. De konijnen zitten lekker buiten in een grote ren. Vooral Emma is gek met de konijnen. Dus kreeg zij van Desenio een leuke poster van een konijn. Op de poster (the little bunny poster) staat een schattig baby konijntje. De poster heeft een mooi plekje gekregen op Emma’s kamer.

Wat moois voor aan de muur in de hal

Wij hebben best een ruime hal boven. Aan de ene wand hangen twee mooie canvas foto’s van de meiden. Maar de muur bij de trap naar de zolder is nog wat kaal. Daarom koos ik bij Desenio ook nog twee mooie posters uit voor in de hal. Ik koos voor een mooie grafische poster in groen en goud tinten (green & gold no1 poster). Daarnaast koos ik voor een poster in minimalistische stijl (botanical lines no1 poster). Juist door zijn eenvoud vind ik deze poster erg mooi. Door de posters heeft de hal weer wat meer sfeer gekregen.

Mooie lijsten

Een mooie poster hoort natuurlijk in een goede en mooie lijst. Bij Desenio kon ik kiezen voor mooie, bijpassende lijsten voor elke poster. Ik koos voor de zwarte lijsten met plexiglas. Dat vin het zowel bij de planner posters als bij de andere posters het mooist staan.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe posters. De meiden hebben nu hun eigen planner poster en daarnaast heeft de bovenverdieping meer sfeer gekregen. En Emma is helemaal blij met de poster van het baby konijntje. Ze kan er lekker vanuit bed naar kijken.

Kende jij de (planner) posters van Desenio al?

Alle content is eigendom van de Blogsbyingrid. Deze mag NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van We Sell Stories of Blogsbyingrid.

Geef een reactie