Kidsfashion – zomercollectie van Louder!

Blogsbyingrid | Zomercollectie Louder 2022

Hebben jullie ook zoveel zin in het voorjaar en de zomer? Nou ik wel. Het lijkt misschien een beetje vroeg in januari. maar toch is dit de maand waarin veel nieuwe voorjaars- en zomercollecties worden uitgebracht. Zo ook de nieuwe zomercollectie van Louder. Wij mochten het voorproefje van de nieuwe collectie zien en passen. En wauw wat een mooie collectie. Ik kreeg spontaan nog meer zin in de zomer. Lekker buiten zijn en kleding in vrolijke, ’s zomerse kleuren.

Vanaf vandaag staat de zomercollectie van Louder! online en wij ontvingen voor de meiden al een paar toffe outfits!

Louder!

Blogsbyingrid | Zomercollectie Louder 2022

Louder! is een leuk Nederlands merk met leuke kleding voor jongens en meisjes. De collectie van Louder! kenmerkt zich door de vrolijke, kleurrijke kleding die ook nog eens lekker comfortabel is. Ideaal dus. De zomercollectie voor meiden bestaat uit vrolijke jurkjes en rokjes met bijpassende leggings. En daarnaast ook nog leuke broeken, shirts en tops. De collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86 tot en met maat 164. Je shopt Louder! exclusief bij Mini & More.

Combineren met de zomercollectie van Louder!

Het leuke van de collectie van Louder! is dat je eindeloos kunt combineren. Voor Anne ontvingen we een heerlijk comfortabele broek. Ze combineerde deze met een fel blauw shirt dat mooi matchte met de bies van de broek. Maar ook het vrolijke gele shirt stond er super leuk op. Anne draagt maat 158-164. Die lengte heeft ze echt wel nodig, zeker als ze nog wat groeit voor de zomer. Het gele shirt is maat 158-164, het blauwe shirt is een maatje kleiner (die is eigenlijk voor Emma). Dat past haar ook nog omdat ze vrij smal is. Maar voor de zomer koop ik nu liever iets groter zodat ze er nog even mee vooruit kan.

Klaar voor de zomer met de collectie van Louder!

Emma koos als basis voor een leuk rokje. Lekker ’s zomers met slippers eronder. Het rokje combineerden we met het felle blauwe shirt. Maar voor de hoogzomer wanneer het echt warm is, is deze leuke top met print ideaal. Emma draagt maat 146-152. Dat past prima en ook zij heeft hierin nog genoeg ruimte om te groeien.

Louder! shop je online bij Mini & More

We kozen ook nog een super leuke top met tijgerprint. Deze ontvingen we in maat 158-164 maar is helaas nog te groot voor de meiden. De top past Anne wel, maar ze is er te smal voor. Een maatje kleiner was toch beter geweest. Maar de top is zo leuk. We bewaren de top gewoon want een van de meiden gaat deze top zeker passen en aan doen, want de top is geweldig.

De kleding van Louder! is verkrijgbaar in maat 86-164. De collectie is voor jongens en meisjes en is exclusief online verkrijgbaar bij Mini & More. Wij zijn fan van de mooie en comfortabele kleding van Louder! Wacht niet te lang, want het gaat vaak snel en het is zo jammer als jouw maat al op is.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.


Geef een reactie