Regenponcho’s van Regenpakhuis

20180713_080941Ook al is het nu zomervakantie en heerlijk weer, er gaat vast af en toe een buitje vallen. Is het niet in de zomer dan wel in het najaar wanneer we op de fiets naar school gaan. En dan is het toch wel lekker wanneer je niet super nat regent. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen. Het geklungel met een regenjas en regenbroek vinden ze bij ons niet fijn, dus hoe leuk is het dat de meiden allebei een regenponcho kregen van Regenpakhuis.

20180713_080922Regenpakhuis heeft heel veel regen artikelen voor dames en heren en dus ook voor kinderen. Niet alleen regenpakken, maar ook losse broeken en jassen, laarzen en paraplu’s. Al rondkijkend op de site kwam ik heel veel leuke en originele producten tegen.

Onze meiden ontvingen een kinder regenponcho koe. kinder-regenponcho-koe-24633208sDeze super leuke poncho is gemaakt van 100% PVC en daarmee 100% waterdicht. Het is een poncho met vrolijke koeienprint en op de voorkant een koeiengezicht en op de achterkant een staart. Het is 1 maat en zowel Anne (7) als Emma (bijna 6) past die prima.

Wat ik superhandig vind, is dat bij de capuchon 3 drukkers zitten. Zo kunnen 20180713_081025ze de poncho makkelijk aan en uit doen, maar kunnen ze de capuchon strak dicht doen zodat deze niet afwaait. Ook zitten aan de zijkant drukkers zodat je er mouwen in kan maken. Super handig. want dan komt de wind er niet zomaar onder en is het ook een stuk veiliger op de fiets zonder omhoog waaiende poncho.

Regenpakhuis heeft natuurlijk veel meer leuke kinderregenkleding, en ook super leuke kinderregenlaarzen. Echt een aanrader om eens even rond te snuffelen op de site. Voor je het weet, is de vakantie al weer voorbij en gaan de kinderen weer naar school. En dan is het handig dat ze ook voorbereid zijn op een regenbui(tje). Onze meiden zijn er in ieder geval klaar voor!

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

9 gedachten over “Regenponcho’s van Regenpakhuis

  1. Wat schattig! En vind poncho’s ook ideaal bij kinderen. Heb bij mezelf al een hekel aan regenpakken, laat staan om die bij kids aan te doen. Dan is zo’n poncho makkelijk

Geef een reactie