Schoenen heb je nooit genoeg

Close-up photo of female legs choosing sports footwear trying on different sneakers in a shopping mallSchoenen. Ze zijn er in zoveel kleuren en soorten. Nu het mooie weer er weer aan komt, is het weer tijd voor nieuwe schoenen. Voor mezelf, maar zeker ook voor de meiden. Hun voetjes groeien maar door en dus worden er elk seizoen nieuwe schoenen gekocht. Waar we in de winter kunnen volstaan met laarsjes en sneakers, hebben ze in de zomer veel meer schoenen. Niet alleen sneakers, maar ook slippers bijvoorbeeld. Meestal kopen we schoenen in de winkel, maar wanneer je de maat weet en weet welk merk goed past, kun je ook prima online slagen.

Smalle voeten en steunzolen

Onze meiden hebben allebei smalle voeten. Emma heeft steunzolen. Dus bij het kopen van nieuwe schoenen moeten we goed opletten dat de schoenen goed passen en mooi aansluiten. En voor Emma geldt dat de zolen uit de schoenen kunnen, zodat haat steunzolen er in kunnen en ze voldoende steun heeft. Daarom gaan wij graag naar een winkel met voldoende keus voor de meiden in goede schoenen en met een goede service.

Online schoenen kopen

Daarnaast kijk ik ook regelmatig online. Ik weet inmiddels wel welke merken de meiden goed passen en online heb je soms gewoon meer keus dan in de winkel. Een fijne schoenen webshop met een ruim aanbod aan merkschoenen voor het hele gezin is  shoeramaShoerama. Naast de webshop heeft Shoerama ook nog twee winkels in Noord-Brabant, in Sprang-Capelle en Breda. Het assortiment is heel ruim, van ballerina’s, sneakers, enkellaarsjes, laarzen, sandalen, babyschoentjes tot zelfs wandelschoenen. En ze hebben ook een ruime keuze in merken, zoals Nike, Adidas, Skechers, Dr. Martens, Bullboxer, Ecco, Gabor, Durea en Calvin Klein. Maar ook voor de meiden merken als Giga, Jochie & Freaks, Converse, Develab en Shoesme. Voor ons toch wel bekende merken waar de meiden vaker schoenen van hebben.

Zomerschoenen

slippers’s Zomers lopen onze meiden meestal op sneakers en als het echt warm is op slippers. Toen ze klein waren kocht ik vaak Teva’s voor ze, maar die vinden ze nu niet meer zo leuk. Dus lopen ze vaak op badslippers. Maar die mogen ze van mij niet aan naar school. Dan doen ze slippers aan die iets steviger zijn of sandalen.

 

20200417_1139484444706235393041947.jpg

We hebben vast nieuwe witte sneakers voor ze gekocht. Ze lijken op elkaar met gouden accenten maar zijn niet hetzelfde. Van witte sneakers krijg ik al direct zo’n zomers gevoel. Heerlijk. Ze doen nu met het mooie weer de slippers van vorig jaar nog aan. Maar die zijn bijna te klein, dus binnenkort gaan we op zoek naar leuke nieuwe slippers voor de zomer.

Heb jij al zomer schoenen of slippers gekocht?

handtekening png

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

Geef een reactie