Speelgoed: Ludos Imaginem

Ludos Imaginem

Ik hou wel van creatief speelgoed. Lekker knutselen of bouwen en je fantasie gebruiken. Nu kwam ik weer iets leuks – en voor ons nieuws – tegen: Ludos Imaginem. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zag er zo leuk uit! Met Emma koos ik de K3 set en ging aan de slag.

Ludos Imaginem

Zoals gezegd, had ik hier niet eerder van gehoord. Maar het is een heel leuk concept. Het is mozaïeken met steentjes. Denk aan Ministeck, schilderen op nummer, maar ook strijkkralen en bouwstenen. Van alles komt iets terug bij Ludos Imaginem. Ze noemen het zelf pixelen: #PIXELBYNUMBER.

K3 set

Emma kon niet wachten tot ze hiermee aan de slag mocht. In de doos zit een bodemplaat en verschillende voorbeelden om te maken. Door middel van de kleuren, maar ook de kleurnummers, kun je zo zelf een mooi kunstwerk maken. De steentjes druk je makkelijk op de plaat. En heb je er eentje verkeerd geplaatst, dan zit er een handige tool bij om het steentje er weer af te halen of te verplaatsen.

Emma begon met het hartje maar bedacht later dat ze de koptelefoon toch leuker vond. Toen ze halverwege was, had ze even geen zin meer en hebben we het weggelegd. De volgende dag heeft ze het afgemaakt. En was super trots op het resultaat!

ludosk3

Meer van Ludos

Ludos Imaginem is er voor jongens en meiden vanaf 6 jaar. Denk aan leuke afbeeldingen van een ijsje, tractor, eenhoorn, koe, maar ook een set sprookjes en nog veel meer. En uiteraard de K3 set die Emma uitkoos. K3 blijft toch wel iets dat heel erg aanspreekt. Ludos Imaginem is een hele leuke bezigheid voor kinderen. Ze zijn creatief bezig en maken een mooi kunstwerk, helemaal zelfstandig.

ludos

Je koop Ludos Imaginem bij speelgoedwinkels, bij Ludos zelf of bijvoorbeeld bij bol.com.

 

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “Speelgoed: Ludos Imaginem

Geef een reactie