CleanRite Multi Scrubber

cleanrite-multiscrubber-frontEen onderwerp waar je nog niet eerder iets over las in mijn blog, maar wat natuurlijk wel moet gebeuren: schoonmaken. Nu hebben wij de luxe van een hulp die wekelijks een paar uurtjes komt schoonmaken. Maar uiteraard kan ze in die paar uurtjes niet alles doen en moeten we ook zelf aan de slag. Toevallig stuitte ik op de Multi Scrubber van CleanRite. Een handige borstel die je helpt bij het schoonmaken.

Elektrische schoonmaakborstel

De CleanRite Multi Scrubber deed me een beetje denken aan een elektrische tandenborstel, maar dan wat groter en met een grotere borstel. De Multi scrubber heeft wel 10.000 scrubs per minuut. Daar kun je zelf niet tegenop boenen! Het handige is dat je verschillende opzetborstels hebt. Zo is er de standaard borstel. Deze is wat groter (33 mm) en geschikt voor grotere oppervlakten zoals de kookplaat, oven, magnetron, maar ook voor wastafels, de douche, kranen en tegels. Al zie ik me nog niet met deze borstel de hele vloer scrubben.

Dan hebben ze bijvoorbeeld nog de kleine conische opzetborstel die juist heel geschikt is voor al die kleine lastige plekjes en randjes in bijvoorbeeld de douche. De kleine (19 mm) zachte opzetborstel is het meest delicaat en kan worden gebruikt bij gevoeligere oppervlakten in en rondom huis zoals tapijt, stoffering en zelfs bij vlekken op kleding

spons-setHeel handig is ook de Scrubbie opzetborstel. Dit is de enige MultiScrubber opzetborstel waar je een Scrubbie pad aan kunt bevestigen om moeilijk bereikbare oppervlakten te reinigen. De pads zijn er in vier soorten. De zachte, witte pad is geschikt voor oppervlakten die niet slijten tijdens gebruik en is niet te gebruiken op zeer gevoelige oppervlakten. De anti-kras (gele) pad is voor middelzwaar werk op oppervlakten zoals keukengerei maar ook ramen waar vuil moeilijk te verwijderen is. De groene pad is voor oppervlakten waar je ook de grote borstel voor zou kunnen gebruiken. De zwarte pad is voor het echte zware werk zoals het verwijderen van aangebrande voedselresten op kookplaten of in ovens.

Handig voor diverse schoonmaakklusjes in huis

Uiteraard heb ik de deze elektrische schoonmaakborstel uitgebreid getest. Met name in de badkamer, bij de kranen en afvoer van de wastafel en in de douchehoek. En het werkt echt heel makkelijk en handig. Je kunt veel beter bij sommige plekken komen en doordat de Multi Scrubber zelf scrubt, maak je veel makkelijker schoon en kost het je minder kracht om alles schoon te boenen. Ik kan me ook voorstellen dat ik ‘m in de keuken ga gebruiken. Om de oven schoon te maken bijvoorbeeld, of in de zomer het rooster van de barbecue.meat-1440105_1920

Zelf proberen?

Wil jij de CleanRite producten uitproberen? De Multi Scrubber inclusief grote en conische opzetborstel en batterijen kost slechts 14.99. In de shop vind je ook de andere borstels en scrubbie pads.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

9 gedachten over “CleanRite Multi Scrubber

  1. Handig hoor, ik heb best vaak last van kramp inmijn handen en merk dit vooral wanneer ik kracht wil zetten bij oa schoonmaken, dan is dit wel een heel handig hulpmiddel!

  2. Goh, ik wist niet eens dat dit bestond joh! Zeker voor de oven lijkt het me wel handig omdat je dan vaak niet overal even goed bij kan komen.

Geef een reactie