Swiss Clinic Skin Roller

20180608_161013

Van Swiss Clinic mocht ik de Skin Roller testen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. De Skin Roller stimuleert de productie van collageen en verhoogt de bloedcirculatie en dat bevordert de huidvernieuwing.

Hoe werkt het

De Skin Roller bevat 540 micro-naalden van Japans chirurgisch staal. Door het gebruik van de Skin Roller openen de naalden duizenden kleine kanaaltjes in de huid. Na de behandeling zal de huid tot 300% meer serum of gel absorberen dankzij de micro-kanaaltjes.

De Skin Roller is de perfecte tool om zelf je huid te behandelen. Wanneer je de roller in verschillende richtingen over de huid rolt, stimuleert het de groei van nieuw bindweefsel en nieuwe huidcellen die op hun beurt onvolkomenheden glad maken en voor een gezonde huidskleur zorgen.

De Skin Roller kan gebruikt worden bij het verjongen van de huid, het verwijderen van mee-eters en het bevorderen van een soepele en stralende huid.

20180609_193513Naast de Skin Roller kreeg ik ook de Sanitizing Spray. Deze spray is ontworpen om zowel je huid als apparaten zoals de Skin Roller te reinigen. De spray bevat zowel aloë vera en vitamine E en heeft een frisse citroengeur. De spray helpt bij het behouden van de natuurlijke vochtbalans van je huid en laat ze zacht en soepel aanvoelen.

De test

20180608_161053Ergens vond ik het best wel spannend. Ik weet dat ze bij de schoonheidsspecialiste dergelijke rollers gebruiken. Maar thuis zelf gebruiken. Met naaldjes op je huid. Dat is toch best een dingetje. Ik test de roller dan ook eerst uit op mijn arm. Gewoon, voor het gevoel. Hoe voelt het die naaldjes op je huid en hoe reageert mijn huid erop?

De test op mijn arm verloopt prima. Je voelt de naaldjes in je huid. Maar zeker niet pijnlijk. Eerder tintelend. Verder was ik benieuwd naar de reactie van mijn huid. Zou ik een rode of geïrriteerde huid krijgen? Of misschien zelfs een beschadigde huid. Daar moet ik niet aan denken. Zeker niet in mijn gezicht.

Gelukkig blijft een heftige reactie uit. Dus de test in mij gezicht volgt. Het voelt helemaal niet vervelend. Ik rol in verschillende richtingen en neem vooral de huid op mijn wangen en voorhoofd. Rondom de ogen lijkt me niet verstandig. Mijn huid tintelt een beetje en lijkt mijn crème extra goed op te nemen. Ik vind het wel lekker dat gevoel van de schoonheidsspecialiste en dan thuis. En natuurlijk super fijn dat je de roller met de spray kan desinfecteren.

Korting

Ben je ook enthousiast. Dan bestel je nu de roller met korting. Gebruik de code ROLLER15 voor 15% korting. Geldig bij aankopen vanaf 50 euro.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

 

5 gedachten over “Swiss Clinic Skin Roller

Geef een reactie