Test Collageen Shot Kuur van Swisse Beauty

Collageen is tegenwoordig helemaal hot. Ik kende eerst alleen de crèmes met collageen. Maar tegenwoordig kun je collageen ook als poeder of drankje nemen om je lichaam van binnenuit te verzorgen. Collageen is een bouwsteen (eiwit) in ons lichaam dat zich in weefsels zoals botten, tanden, kraakbeen, pezen en de huid bevindt en deze weefsels soepel en stevig maakt. En nu we een jaartje ouder worden, is wat extra collageen geen overbodige luxe. Ik mocht van Swisse Beauty een aantal producten waaronder de Collageen shotkuur testen.

Swisse Beauty Collageen+ Shotkuur

Ik mocht de tiendaagse Collageen+ Shotkuur van Swisse Beauty testen. Deze Collageen+ Shotkuur zorgt voor een stralende en elastische huid van binnenuit. De Collageen+ shots bevatten onder andere vitaminen en collageen om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de productie van collageen te bevorderen. De Swisse Collageen+ shots zijn zelfs uitgeroepen tot Gekozen Product Van Het Jaar 2021.

De shots zitten in kleine flesjes. Elke dag neem je een shot, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. De shots smaken erg lekker. Ik leng ze een beetje aan met water en dan is het net ranja.

Beauty Collageen Tabs

Swisse Collageen Tabs

Naast de tiendaagse shotkuur mocht ik ook de Beauty Collageen Tabs testen. Deze tabletten bevatten twee belangrijke ingrediënten die de huid verstevigen: Collageen & Hyaluronzuur. De Collageen Tabs verbeteren de elasticiteit van de huid, verminderen rimpels en verbeteren de structuur van het huidoppervlak van gezicht en lichaam.

De Swisse Collageen+ tabletten bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de shots en kun je daarom goed al als onderhoudskuur gebruiken. De tabletten zijn vrij groot, maar gelukkig kon ik ze wel makkelijk doorslikken. Dat viel eigenlijk heel erg mee. Ben je tussen de 40 en 50 jaar, zoals ik, dan wordt twee tabletten per dag (’s morgens en ’s avonds een tablet) geadviseerd. Volgens studies is het resultaat zichtbaar na vier weken, maar is een beter resultaat te halen na acht weken gebruik. Stop je met het gebruik dat zal het resultaat weer minder worden. Ik ga deze tabletten nu aansluitend aan de shotkuur gebruiken.

Haar Huid Nagels tabletten

Swiss Haar Huid Nagels Tabs

Naast Collageen producten heeft Swisse ook Haar Huid en Nagels tabs. Deze tabletten zijn een premium verzorgingssupplement dat is ontwikkeld met Siciliaanse bloedsinaasappel en Biotine bevat, wat zorgt voor mooi haar en mooie, sterke nagels. Dit voedingssupplement bevat daarnaast antioxidanten om de huid in een goede conditie te houden.

Ook deze tabletten zijn vrij groot, maar kleiner dan de collageen tabletten. Ze zijn makkelijk door te slikken.

Het resultaat na tien dagen

Swisse Beauty Collageen+ Shotkuur Foto voor en na

Na tien dagen kun je natuurlijk geen wonderen verwachten. Zelf was ik benieuwd naar het effect op mijn lachrimpeltjes en een frons tussen mijn wenkbrauwen. Na tien dagen zijn ze niet weg. Maar ik merk wel dat mijn huid wat soepeler is en de lijntjes iets fijner. En ik ga zeker door met het gebruik van de Tabs.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Test Collageen Shot Kuur van Swisse Beauty

  1. Ik vond de shotkuur ook erg fijn. Mijn fijne lijntjes lijken ook iets minder diep en mijn huid ‘straalt’ iets meer. Leuk om te lezen dat je ook gelijk al iets verschil kon merken.

Geef een reactie