Unboxing – Jouwbox

Blogsbyingrid - Jouwbox

Al vaker heb je hier de Jouwbox voorbij zien komen. En ik ontving eind mei weer een super gave Jouwbox! Een box met weer mooie en lekkere producten voor je haar en je lijf. In deze blog lees je wat er allemaal in zit.

Jouwbox

Jouwbox wordt samengesteld door voedingsdeskundige Ralph Moorman en Tim Hortensius. Zij bundelen hun krachten en gaan samen op zoek naar de beste natuurlijke producten. Bij deze Jouwbox is samengewerkt met Richard de Leth, schrijver van een aantal boeken en oprichter van het leefstijlplatvorm OERsterk. In deze box zitten maar liefst 12 natuurlijke producten. In deze blog laat ik je de inhoud van deze Jouwbox zien.

Food en Vitamines

In deze Jouwbox een zakje 5th season gedroogd fruit. Een zakje staat gelijk aan 80 gram vers fruit en bevat minder dan 40 kcal. Een ideaal gezond en verantwoord tussendoortje dus. In dit zakje zat aardbei, banaan en appel. Een heerlijke combinatie.

En ook erg lekker voor de zomer is de Charitea Red. Een ijsthee die licht gezoet is met agavesiroop en weinig calorieën bevat. Het is een rooibosthee met een beetje de smaak van passievrucht en vlierbes. Een heerlijk koel drankje voor de zomer.

Daarnaast een enery boost thee van Tastea. Deze thee bevat sinaasappel en green mate. Green mate is een plant die naast antioxidanten ook cafeïne bevat. De thee is daarmee een gezond alternatief voor koffie.

Voedingssupplementen worden vaak in tabletvorm gemaakt. Maar in deze Jouwbox zitten zeven Vitaily zakjes met basis supplementen zoals Omega 3, Magnesium, vitamine B en D. Gewoon mengen met water en opdrinken. Geen grote pillen meer slikken dus. En je kunt gratis deelnemen aan de Masterclass vitaliteit door Richard de Leth.

In deze Jouwbox zit ook Collageen poeder. Het gebruik van collageen is tegenwoordig er hip. Ik gebruik het zelf ook en ben erg tevreden. Je huid wordt er echt mooier van. Ik kende al collageen pillen en drankjes, maar dit is een poeder. Lekker makkelijk in gebruik.

Beauty and Body

Tegenwoordig zie je steeds meer shampoo bars. In deze box zit een Oolaboo Eco shampoo bar en een Power Hibiscus shower bar van Erica. Beide super fijne producten voor onder de douche.

Ook bevat deze Jouwbox weer een lekker product van Mudmasky. Dit keer een oogserum voor een lekkere frisse blik in plaats van opgezwollen of donkere wallen.

Voor je body bevat deze Jouwbox granaatappel bodylotion van Weleda. De bodylotion ruikt heerlijk en ik vind hem ideaal voor de zomer. Met zon en zwemmen droogt je huid toch uit en dan is deze bodylotion heerlijk.

En ook erg fijn is de lippenbalsem van We Love The Planet. De deodorant kende ik al, maar de lippenbalsem nog niet. Deze lippenbalsem bevat onder andere kokosolie en vitamine E en C. De lippenbalsem ruikt heerlijk naar mango en laat je lippen een beetje glanzen. Verzorgd en mooi dus.

Tenslotte een nog een klein boekje van OERsterk: Jouw gids naar een beter leven. In dit kleine boekje dat je makkelijk meeneemt in je tas, neemt Richard de Leth je mee naar een beter leven. Een boekje met leuke tips, weetjes, kennis en inzicht. Super leuk om te lezen en bij stil te staan

Bestellen?

Ben je net als ik ook enthousiast over de inhoud van deze box? Dan kun je Jouwbox bestellen op www.jouwbox.nl

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie