Valentijnscadeau voor mannen

valentijnValentijnsdag. De een vindt het geweldig. De ander vindt het commerciële onzin. Ik neig een beetje naar dat laatste. In de winkels alleen maar (dure) producten met hartjes. Bloemen zijn duurder dan ooit. Voor vrouwen is er veel leuks te bedenken. Maar wat koop je voor valentijn voor de man?

Valentijnsdag

Valentijnsdag was van oorsprong een dag voor de anonieme liefde. Ben je verliefd, dan is op Valentijnsdag misschien wel het moment om hem/haar te verrassen met een kaartje, bloemetje of cadeautje. Later kwam de nadruk pas van de anonieme liefde op de liefde te liggen. En tegenwoordig gaat het zelfs nog verder. Niet alleen een dag voor je geliefde, maar voor iedere dierbare.

Standaard Valentijn cadeaus

tonys hartKomen in jouw mailbox ook allemaal valentijns acties en aanbiedingen binnen? En ook wanneer je boodschappen gaat doen of lekker gaat shoppen, kom je overal valentijns afdelingen tegen. Een kaartje, chocola, een geurtje, aftershave of geschenkset. Maar ook duurdere cadeaus als horloges en gadgets. Wat dat betreft, kun je niet zeggen: “ik kon niks vinden.” Er is genoeg. Ook voor de mannen.

hemdvoorhem_valentijn_loveboxDat zijn denk ik ook wel een beetje de standaard valentijn cadeaus. Soms extra leuk verpakt, zoals een boxershort met speciaal bier. Bijna overal te koop en voor iedereen leuk om te geven of te krijgen. Maar daarnaast is er natuurlijk nog de categorie “speciaal voor valentijn” cadeaus. Ik noem het de foute valentijn cadeaus.

Foute valentijn cadeaus

opposuit lover

Waar ik persoonlijk helemaal niet van hou, is dat alles in de winkels nu rood of roze is en met hartjes. Roze snoepjes, chocolade in hart vorm. Dat vind ik nog wel leuk. Maar je kunt ook sokken kopen met rode hartjes, of een boxershort met hartjes. Ja, zelfs een kostuum met stropdas in rood met hartjes. Of een mok voor de liefste of een knuffelbeer. Maar wat doe je ermee? Die kleding, die draag je toch niet? En wat doe je met zo’n mok of knuffelbeer? Niks toch?

Wij vieren valentijnsdag niet. Maar als ik moest kiezen, zou ik voor een gewoon of praktisch of standaard cadeau gaan. Hoe je het ook noemt, maar geen rood/roze/hartjes cadeau. Dat gaat me echt te ver. Zou ik zelf ook niet willen krijgen.

Hoe vier jij valentijnsdag?

 

ValentijnValentijn

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400pinterest2

1 gedachte op “Valentijnscadeau voor mannen

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Vaderdag winactie: Hemd voor hemBlogsbyingrid

Geef een reactie