Verkouden? Kalip’tus Balsem

cold-1947995_1920In deze tijd van het jaar ontkom je er bijna niet aan: verkouden, keelpijn, griep. En ook de kinderen zijn vaak snotterig of hebben het benauwd. Wij gebruiken dan altijd neusspray en eventueel paracetamol, maar wat zou je nog meer kunnen doen? Van de ui naast het bed ben ik niet zo’ n fan. Wel werd ik enthousiast van Kalip’tus Family balsem. Deze zag ik op de website van Viata. Een fijne balsem die we opsmeren voor het slapen gaan zodat je een goede nachtrust hebt.

Een goede nachtrust

sleeping-1311784_1920Een goede nachtrust is zo belangrijk om weer nieuwe energie op te doen en te herstellen. Hoe vervelend is het dan wanneer je verkouden bent en daardoor niet goed kunt slapen? De balsem van Kalip’tus is op basis van essentiële oliën en zorgt voor een gemakkelijkere ademhaling. De balsem kun je aanbrengen onder de neus, op de borst en op de rug en zorgt ervoor dat je vrij kunt ademen. Zelf doe ik het eigenlijk  alleen op de borst en soms op de rug. Wat ik ook wel eens doe, is een beetje balsem in een zakdoek en deze in de kussensloop.

Balsem

Kalip'tus family balsemWaar ik bij balsem eigenlijk dacht aan een dikke, beetje doorzichtige en vettige substantie, is deze balsem eigenlijk heel dun en wit, meer een soort crème. De balsem smeert ook makkelijk uit en trekt goed in. Erg fijn in gebruik dus. De Kalip’tus Family balsem is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar er is ook een variant speciaal voor baby’s. Wij hebben de Family balsem die dus zowel voor de kinderen als voor onszelf te gebruiken is. De balsem is zonder parabenen, synthetische parfum of kleurstoffen. Het bevat essentiële oliën zoals eucalyptus, lavendel en pepermuntolie.

Winnen

online-apotheek-viataKun jij deze winter ook wel deze fijne balsem gebruiken? Doe dan mee aan de win actie! Ik mag van Viata namelijk 3 mensen blij maken met deze balsem!

Wat moet je doen?

kalip-tus-family-balsem-balsem-60ml.a4dc62

  • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

 

 

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

8 gedachten over “Verkouden? Kalip’tus Balsem

  1. Ik doe graag mee voor onze Lucas!🧒 Al een aantal dagen flink aan het hoesten en snotteren en nu ook nog eens verhoging.😢 Een goede nachtrust heeft hij helaas niet gehad. Afgelopen nacht de hele nacht liggen woelen.. Zelfs tussen papa en mama in.. Grlukkig is mama de hele dag thuis en liggen we nu samen weer op bed! Hopelijk kan Viata mijn zieke kleine mannetje helpen.❤

  2. Onee, hier is het ook al een zieke boeg in huis! 🏥 Het begon met papa, toen de kleinste en nu begin ik ook al te snotteren..🤧 Hopelijk mogen de 2 oudste dit keer overslaan maar we rekenen op het ergste.😔 Dit geweldige pakket van Viala zou ons ontzettend helpen!😍

  3. Zou het graag proberen hier verkouden en wil.maar niet beter worden en maar slecht slapen.
    Nu hebben we ook een kleintje en zou ik als ik.deze zou winnen en het zou bevallen zeker de babybalsem kopen

  4. Top productje, heb ik al eens in huis gehad. Het is nodig dat we het terug aanschaffen want iedereen in huis loopt fameus verkouden.

    • ja helaas. De winnaars zijn al bekendgemaakt op mijn facebook pagina. Maar hou mijn pagina en blog in de gaten. Binnenkort weer een leuke nieuwe winactie

Geef een reactie