Vogels ontdekken en herkennen – Kaartenset voor kinderen

Vogels. Bij ons zitten verschillende soorten vogels in de tuin. Vaak duiven. eksters, merels en mussen, maar soms ook koolmeesjes of andere vogels. Sommige vogels kennen we, andere vogels zien we minder vaak en (her)kennen we niet. Voor de kinderen is dit leuke kaartendoosje van uitgeverij Deltas over verschillende soorten vogels dan ook ideaal om te ontdekken welke vogel ze zien.

Vogels ontdekken en herkennen – Kaartenset voor kinderen

In deze leuke doos van Deltas zitten maar liefst 50 kaarten met de bekendste vogelsoorten in België en Nederland. Op elke kaart staat een duidelijke foto en informatie zoals de grootte van de vogel, het geluid dat hij maakt, waar hij voorkomt, waar hij zijn nest maakt en nog veel meer. Dus heb je samen met je kind een mooie vogel gezien in het bos of in je tuin, maar heb je geen idee hoe hij heet? Met deze handige kaarten leer je in een handomdraai de belangrijkste vogels herkennen. Ideaal voor de jonge vogelspotter!

Onze meiden vinden het leuk om te weten welke vogels ze zien. Zeker wanneer het geen alledaagse vogel is. En dat kan in de tuin zijn, in het bos of bij de vijver in onze wijk. Op de kaarten staan naast (voor ons) bekende vogels als merels, mezen en mussen ook bijvoorbeeld spechten, verschillende vinken, de gaai, de koekoek, de wielewaal en verschillende zwaluwen. En kende jij de Tjiftjaf al? Had ik nog nooit van gehoord. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit bewaardoosje met vogel kaarten van uitgeverij Deltas kost € 16,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044761825).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie