Heb jij het nieuwe kidsmenu van La Place al geproefd?

Blogsbyingrid Kidsmenu van La Place

Afgelopen week ging ik met de meiden lekker een dagje shoppen in Enschede. En van shoppen krijg je trek, dus wilden we lekker gaan lunchen. We gingen naar La Place. Ik vind dat je bij La Place altijd lekker kunt lunchen en eten. Mijn favoriet is een broodje roomkaas. La Place heeft sinds kort een nieuw kindermenu en dat zijn de meiden gaan proeven!

Het nieuwe kidsmenu van La Place – de lunch

Het kidsmenu bestaat uit twee maaltijd opties: een lunch of een diner. Beiden kunnen de hele dag besteld worden. Anne en Emma kozen voor een lunch. Ze konden kiezen uit een lekker drankje, namelijk sinaasappelsap, een smoothie aardbei of limonade. De meiden kozen voor een lekkere aardbei smoothie. Daarbij konden ze kiezen uit een tosti of een volkoren broodje met beenham, kaas, kruidenroomkaas of tonijnsalade. De meiden kozen allebei voor een tosti. Het zijn vers gemaakte tosti’s. En dat is fijn, want Anne heeft liever een tosti met alleen kaas en dat was geen probleem. Emma had een tosti met ham en kaas. Daarnaast hoort bij het kindermenu nog een glaasje met een gezonde traktatie. Anne en Emma kregen een glaasje met tomaatjes en komkommer. En daar houden ze wel van! De meiden hebben heerlijk geluncht en het kidsmenu was meer dan genoeg voor ze. We hebben lekker en gezond geluncht bij La Place. En de prijs (€ 6,95) van het kidsmenu viel me reuze mee.

Ook voor een kids diner kun je bij La Place terecht

Wij kozen voor een lunch, maar ook voor het avondeten kun je bij La Place terecht. Het kidsmenu diner van La Place kost € 8,95 en dan kunnen de kinderen kiezen uit een drankje en daarnaast een kidsmaaltijd kipsaté met appelmoes of een (vega) kidsburger of pasta bolognese.

Wij hebben heerlijk geluncht tijdens het shoppen bij La Place dit keer. We gaan wel vaker naar La Place, meestal als we ergens naar toe zijn geweest en dan stoppen bij een La Place langs de snelweg. Het kidsmenu kende ik nog niet, maar vind ik echt een aanrader. De maaltijd is lekker en genoeg voor ze, de keuze mogelijkheden zijn prima en de prijs valt me echt mee. Wil je meer weten over het kidsmenu van La Place, neem dan even een kijkje op de website van La Place. Daar vind je alle informatie en locaties.

Geef een reactie