VTech genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019

speelgoed van het jaar 2019Elk jaar is die er weer: de speelgoed van het jaar verkiezing! Met genomineerden in verschillende leeftijdscategorieën vind ik het altijd leuk om mee te kijken en te stemmen! Alvast even kijken welk leuk nieuw speelgoed er is. En ideeën opdoen voor de feestdagen. Stemmen kan dit jaar van 11 september tot en met 3 november. En VTech is in maar liefst drie categorieën genomineerd! In deze blog lees je in welke categorieën en met welk speelgoed. En je maakt kans op een van de drie genomineerde VTech items naar keuze!

In de categorie 0-3 jaar 

ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

510923 ZoomiZooz - Klim & Verken Boomhuis mainKen je de ZoomiZooz al? Dit zijn tuimeldiertjes die lekker in kleine handjes passen met elk een eigen karakter. Denk aan een gorilla, hondje, kat, varken, uil, beertje, leeuw, haan, luipaard, vogel en nog veel meer ZoomiZooz diertjes. Elk dier heeft een naam, een verjaardag, een sprekend snoetje en ondeugende uitstraling. En het zijn stuk voor stuk draaikonten en er zijn er maar liefst 24.

Voor de ZoomiZooz zijn diverse leuke speelsets verkrijgbaar zoals Tol & Dol Krokodil, Reis & Leer Locomotief en de Swing & Speel Schommel. En nu dus ook het Klim & Verken Boomhuis (adviesprijs € 49,95). En deze laatste speelset is genomineerd voor speelgoed van het jaar in de categorie 0 tot 3 jaar.

Bij het Klim & Verken Boomhuis zitten vier ZoomiZooz diertjes. Uiteraard zijn alle diertjes uit de serie compatibel. Het Klim & Verken Boomhuis heeft opgeteld meer dan 80 liedjes, melodietjes en gesproken zinnetjes.

Codi, Mijn RoboDino

518723 Codi Mijn RoboDino mainEen echte robot dino! En wel een dansende dino, wie wil die nou niet? Toch is Codi niet altijd vrolijk. Codi laat zich programmeren via de stekels op zijn rug. Dat is nog eens interactie! Dankzij de verschillende combinaties die gemaakt kunnen worden, gaat Codi  bewegen en brullen. Maar Codi kent ook liedjes, houdt van muziek en heeft zelfs een heel gevoelige kant. Soms is hij blij, maar af en toe ook moe of een beetje chagrijnig. Een dino met menselijke trekjes dus.

Codi heeft negen bijgeleverde rugstekels en samen met de in Codi’s DNA verpakte eigenschappen in muziekstijl, gevoel en karakter kun je maar liefst 27 verschillende combinaties maken. Zo komen de stemming, emoties en muziekstijlen van Codi tevoorschijn. Codi kan dansen en zingen en kent wel 32 liedjes. En na het spelen berg je zijn stekels op in zijn dino ei, zodat ze niet kwijt kunnen raken.

Ook Codi de RoboDino (adviesprijs € 44,95) is genomineerd voor speelgoed van het jaar in de categorie 0 tot 3 jaar.

In de categorie 6 en 7 jaar

Turbo Force Racers Super Racetrack

517523 TFR Super Racetrack Set 1.jpgMaak kennis met de Turbo Force Racers: razendsnelle bolides die behendige chauffeurs vanaf 5 jaar om hun pols dragen. Denk aan snelheid, lef en slimme interactie. Er zijn vier racemonsters in geel, blauw, rood en groen. En nu is er de Super Racetrack met inbegrepen polsband. Met een druk op de praattoets van het polsbandje, spreekt de auto. Is dat niet gaaf? De auto heeft maar liefst 40 coole zinnen en racegeluiden en wil maar één ding: racen! De polsband is het laadstation. Zodra de auto wordt losgekoppeld van de polsband, op de grond staat en je de polsband om je arm schud, wordt de turbo geactiveerd en begint de ultieme race.

Spelen met de Turbo Force Racer kan alleen, maar ook samen. Aan de zijkant van de polsband is de frequentie per auto in te stellen. Spectaculair wordt het met levensechte racegeluiden en lichteffecten van de auto’s. De Super Racetrack (adviesprijs € 49,95) heeft vier circuitopstellingen, zo kun je mooi afwisselen en wordt het nooit saai. En dankzij de brede rijbanen kan er ook tegen elkaar geracet worden. En er kan zelfs gestunt worden met een dubbele startbaan, een schans, een transparante tunnel, een spiraalvormige baan en een super stuntbaan.

517523 TFR Super Racetrack Set 3.jpg

Winnen!

Ben je ook helemaal enthousiast over dit speelgoed? Dan is het natuurlijk ten eerste al leuk als je een stem uitbrengt op dit speelgoed op speelgoed van het jaar verkiezing. En als je dat gedaan hebt, kun je ook nog meedoen aan onze winactie. Want ik mag een van de genomineerde VTech speelgoed artikelen in deze blog weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Deze winactie is gesloten

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

40 gedachten over “VTech genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019

 1. Wauw wat een leuk speelgoed hebben ze weer! Ik doe graag mee voor de racebaan, daar hebben ze alledrie samen iets aan hier thuis.

 2. Wat is dit toch fantastisch mooi en fijn speelgoed, en helemaal geweldig dat wij daar ook nog kans op maken. Ik doe super graag mee voor Codi de Robotdino. Zou het super leuk vinden om mijn kleinzoontje hiermee te kunnen verrassen!!

 3. Wat hebben ze weer gaaf speelgoed. Wij vinden de ZOOMIZOOZ KLIM & VERKEN BOOMHUIS heel erg gaaf voor de 2e verjaardag van onze dochter Lotte en weet zeker dat de oudste dochter er ook veel mee speelt

 4. Super leuk!! Ik heb natuurlijk gestemd♡de robot dino lijkt mij zo leuk voor ons zoontje Arvin🤞 ik ben bijna uitgerekend van ons 3e kindje en een cadeau voor hem tussen de kraam cadeaus zou leuk zijn! Ik ga duimen 😀

 5. Wauw wat een geweldige actie!!! 🎉🎉Ik doe mee voor onze Amber (bijna 3 jaar) en Lucas (net 1 jaar). ❤️Heerlijk hoe onze kids lekker kunnen spelen en ik weet zeker dat ze de Zoomizooz boomhut geweldig zullen vinden! Het is niet voor niks genomineerd!! Dat beloofd uren speelplezier met Vtech❤️🍀❤️

 6. Wat een geweldige prijs zeg om weg te geven!! Je wordt natuurlijk niet zomaar genomineerd voor speelgoed van het jaar dus dit moet wel echt geweldig zijn! Wij zijn altijd op zoek naar uitdagend en stimulerend speelgoed voor onze 2 kids en de Zoomizooz lijkt me super!

 7. Wauw wat is de Zoomizooz ook weer leuk😍 Wij zijn fan van VTECH en ook deze komt op ons verlanglijstje. De kleurtjes, de figuurtjes en het spelend leren, geweldig!!!!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Roy. Leuk cadeau voor zijn 2e verjaardag🎁🍀

 8. Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje van net 1 jaar. Het speelgoed van zijn oudere broer en zus is vaak interessant maar met de Zoomizooz boomhut zal hij echt niet meer willen ruilen van speelgoed!!!

 9. Wat ziet dat er leuk uit zeg!
  Ik doe graag mee voor ons mannetje Jason die een behoorlijk zware start heeft gehad. Nu is hij eindelijk op zijn gemak en gaat steeds meer spelen ☺️👍🏼 Dit zou hem echt uitdagen tot ontwikkeling. Met de dino zou hij heel blij zijn🍀😁

 10. Uiteraard gestemd. Ik vind het altijd zo leuk! Ik maak heel graag kans op ‘Codi, mijn robodino’. Dit zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn kinderen die begin oktober een dino feestje krijgen, omdat ze 1 & 3 jaar worden 🙂
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet op Codi heb gestemd hihi. Maar op brain train. Dat lijkt me nou ook zo’n leuk en leerzaam spel!

  Fijn weekend!

 11. Wat ontzettend gaaf zeg! Super tof dat je er ook nog eens 1 weg mag geven. Ik doe dan ook heel graag mee voor mijn tweeling jongens die gek zijn op dino’s. Dino kleren, dino kamer, dino speelgoed, dino boeken,dino verjaardag en zelfs naar dinoland!

  Ik weet wel zeker dat als ze dit mogen winnen ze een gat in de lucht springen, hihi. Dus Codi zou hier een heel warm huisje krijgen 😉

  En natuurlijk gestemd!

 12. Jaaaa leuk we ❤️ VTech Speelgoed.. ons kleine ventje speelt nu met het speelgoed van zijn 5jaar oudere zus (van toen zij die leeftijd had)😊☺️.. wat zou het leuk zijn om dit te mogen winnen voor hem zeg🍀👌 Codi de robotdino heeel graag 😍

 13. Supertof, zie vaak speelgoed van VTech voorbijkomen op blogs, social media enzo! Ik doe graag mee voor de categorie 0-3 omdat wij onze eerste kleine verwachten 🙂

Geef een reactie