Wat zit er in mijn handtas?

20180711_130420Volgens mij is het algemeen bekend dat vrouwen veel spullen in hun handtas hebben en deze dagelijks weer meeslepen. Maar wat zit er nou in die handtas en is dat allemaal wel nodig? Kijk mee wat er bij mij allemaal in zit.

20180711_130332Dit is mijn  handtas. Ik ben er super blij mee want er past best veel in en hij heeft handige vakjes met ritsjes. En ik heb een portemonnee in dezelfde kleur en stijl als de handtas. Een mooi setje dus. Bij het uitpakken van mijn handtas kwam ik best veel tegen:20180711_130510

  • Mijn portemonnee,
  • twee toilettasjes,
  • een mapje voor pasjes van winkels (van de winkels waar ik niet wekelijks kom. Je kent ze wel al de spaar- en klantenkaarten)
  • AH techno kaartjes voor de kinderen,
  • twee pakjes zakdoekjes,
  • een pleisterdoosje,
  • een zakje met snoepjes,
  • haar knipjes van de meiden
  • losse bonnetjes.

Best veel, maar wel alles wat ik eigenlijk altijd meesleep. behalve de AH kaartjes dan, die heb ik toevallig net gekregen voor de kinderen om nog mee te ruilen. En de bonnetjes gaan nu de prullenbak in, want die zijn eigenlijk al oud en niet meer nodig.

Maar dan die twee toilettasjes. Je bent vast benieuwd wat daar in zit? Je kunt het niet bedenken en ik heb het bij me. In het ene tasje zitten tampons, inlegkruisjes, wattenstaafjes, pleisters, ibuprofen en paracetamol. In het andere tasje nog veel meer: een spiegeltje, oogpotlood, blush, mascara, 2 nagelvijlen, handcrème, vaseline, blaarpleisters, hoofdpijnpoeders en haarelastiekjes. heb ik dit allemaal dagelijks nodig? Nee, natuurlijk niet. Maar wel fijn om bij je te hebben.

20180711_130608Dit was alleen nog maar wat in het hoofdvak van mijn tas zat. Maar ik heb ook nog twee handige vakjes met rits. In het ene vakje zitten afspraakkaarten en ponskaartjes van het ziekenhuis van mij en de kinderen. We komen er haast nooit, maar het zit toch maar in mijn tas. Ook zitten daar wat spaarkaarten en cadeaubonnen in.20180711_130543

 

En dan het laatste vakje. Daar zit niet zoveel in. Een lipstick, labello en lipgloss. Een tampon, een haar elastiekje en een nagelknippertje voor de kinderen. En als laatste een armbandje van de kinderen.

 

Als ik het zo bekijk en terug lees, heb ik best veel in mijn tas zitten. En nee, ik gebruik het zeker niet elke dag. Maar toch vind ik het fijn dat ik het allemaal bij me heb. En normaal gesproken heb ik zelfs nog meer bij me. Want het zijvakje van mijn tas was nu leeg. Maar daar zit vaak een pakje kauwgum, een rol mentos en dextro in.

Nu heb je gezien wat ik allemaal in mijn tas heb zitten. En ben ik natuurlijk wel heel benieuwd wat er in jouw handtas zit?

9 gedachten over “Wat zit er in mijn handtas?

  1. Haha ik schreef hier pas ook over als onderdeel van de 30 Dagen Blog challenge! Wat je allemaal mee kan slepen he..

Geef een reactie