Win actie: Draadlozeopladercenter.nl

draadloze oplader

Je ziet ze steeds vaker: draadloze opladers voor je mobiel. Ik had me er nog nooit echt in verdiept, maar mocht er een ontvangen van Draadlozeopladercenter.nl. Lees mee over mijn ervaring met draadloos opladen. En het leuke is: ik mag 20 euro shoptegoed weggeven te besteden bij Draadlozeopladercenter.nl.

Ik mocht zelf een draadloze oplader uitzoeken. Op de site van Draadlozeopladercenter isusams-usams-zodi-series-wireless-oplader-pad-snel keuze in verschillende modellen (een pad, muismat of een standaard), materialen en kleuren. Ik koos deze ronde, witte wireless charger. Ik vond het makkelijk om een pad te kiezen zodat je je telefoon gewoon erop kunt leggen. Geen moeilijk gedoe. Ik vond deze ronde vorm wel leuk en wit vind ik net iets hipper en strakker dan gewoon zwart.

Steeds meer mobiele telefoons zijn geschikt om draadloos opgeladen te worden. Voor telefoons zonder draadloze laadfunctie is er een Qi ontvanger beschikbaar zodat ook deze telefoons draadloos opgeladen kunnen worden. Mijn Samsung heeft een draadloze oplaadfunctie, dus voor mij was een Qi ontvanger niet nodig, maar het is wel makkelijk dat het er is.

20180712_201231De draadloze oplader heeft een snoer met USB aansluiting. Deze doe je aan een stekker in het stopcontact en that’s it. De oplader is klaar voor gebruik. Ik heb hem op de leuning van de bank liggen. Daar zit een stopcontact naast waar voorheen een gewone oplader in zat. Maar als je telefoon dan aan de oplader lag en je wilde even iets nakijken (een appje dat binnenkwam of het nieuws checken) of je werd gebeld, dan zat je te klungelen met dat snoer. En nu leg je je telefoon gewoon op de oplader. Hij laadt gelijk op en als je je telefoon even nodig hebt, kan dat zonder geklungel.

Winactie

Lijkt het jou ook wel wat zo’n draadloze oplader? Dan heb je geluk! Want ik mag 20 euro shoptegoed weggeven te besteden bij Draadlozeopladercenter.nl. Wat moet je daarvoor doen?

  • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
  • Like de Facebookpagina en/of Instagram van Blogsbyingrid
  • Like de Facebookpagina van Draadlozeopladercenter.nl
  • Het delen van de Facebook post van deze win actie wordt gewaardeerd net zoals het taggen van je vrienden

Nicole Hasselerharm je hebt gewonnen! Stuur je me een mail?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

18 gedachten over “Win actie: Draadlozeopladercenter.nl

  1. Voor mijn gevoel is het niet zo draadloos als de oplader zelf wél aan een snoertje zit, haha! Ik heb een normale oplader die extra lang is. Werkt ook goed! 🙂

  2. Super handig! Op dit moment nog wel een mobiel die ik niet draadloos kan opladen, maar dat is over enkele maanden wel het geval!

  3. Ik begrijp het nut niet zo goed, denk ik. Het ding steekt nog steeds in het stopcontact, dus ik zie niet veel verschil eigenlijk, het kan aan mij liggen. Ik ben sowieso niet voor die snufjes. 😉 (Oh ja, als ze me even bellen als die insteekt, haal ik het draadje er gewoon even uit, dus daarin zie ik ook geen voordeel.)

Geef een reactie