Wemy’s – a taste of Italy

wemys-taste-of-italy-logo-250Ik ben best wel dol op Italië. Ik hou van het land, de geschiedenis en cultuur en ga er graag op vakantie. En uiteraard hou ik van het lekkere Italiaanse eten. Toen ik werd benaderd door Wemy’s of ik een proefpakketje wilde ontvangen van deze webshop met allemaal lekkere Italiaanse producten, hoefde ik ook niet lang na te denken. Dat leek me heerlijk!

Ik kreeg een super leuk en lekker pakket toegestuurd. Een setje met verschillende smaken thee en fruitige snoepjes. En daarnaast een flesje wijn en tapenade. Wemy’s is een webwinkel gerund door twee zussen met een enorme passie voor thee, chocolade en het land Italië. Uit deze passie is Wemy’s ‘a taste of Italy ’ ontstaan en hebben ze hun droom verwezenlijkt. Wemy’s onderscheidt zich door de vrolijke en gekleurde producten die van goede kwaliteit zijn.

 

De thee tasting is een setje van 6 theezakjes met de verschillende smaken van de lijn van laviadelte. Dit kende ik nog niet. De zakjes zien er alleen al heel vrolijk en fleurig uit. Het zijn verschillende soorten thee, zwarte en groene thee met lekkere bloemige of fruitige toevoegingen. Als eerste heb ik de Romeo E Giulietta thee geproefd. Dit is een groene thee met onder andere rozenblaadjes, papaya en aardbei. Een lekkere fruitige thee. Helemaal mijn smaak.

Daarbij kreeg ik deze lekkere fruitsnoepjes. Alleen het blikje waar ze in zitten, vind ik al

 

geweldig. De Leone retrochic wildberries zijn heerlijke, kleine pastilles met de smaak van wild bessen. De snoepjes zijn glutenvrij, vegan en zonder kunstmatige kleurstoffen. Ik vond ze super lekker en onze meiden ook.

Voor lekker ’s avonds op de bank of in de tuin kreeg ik een lekkere tapenade en witte 20180818_193623wijn. De zwarte olijven tapenade van San Giuliano is ideaal voor iedereen die de pure traditionele olijven smaak wil proeven. De tapenade is 100% natuurlijk zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen en bestaat slechts uit olijven, olijfolie en zout. Super lekker op een toastje of een stokbroodje, maar ook in salade, door de pasta of voor het op smaak brengen van vlees.

En dan nog een lekker wijntje. Ik hou niet van rode wijn dus was heel blij met deze Pinot Grigio van wijnhuis Ennio Bellia. Dit wijnhuis uit het plaatsje Pradipozzo di Portogruaro (regio Veneto) probeert zich in de regio te profileren door een aantal wijnen als frizzante te 1535003847320produceren. De Pinot Grigio is een druivensoort welke oorspronkelijk uit de Bourgogne komt. De kleur varieert van strogeel tot goudkleurig licht geel met nuances van koper. De geur is karakteristiek licht en fruitig. Het is een lekkere, lichte wijn zonder zware afdronk. De wijn is lekker bij voorgerechten, visgerechten of wit vlees, maar ook tussen de maaltijden door.

Ik vond het heerlijk om deze Italiaanse producten te mogen nuttigen. En op de site van Wemy’s zijn nog veel meer Italiaanse lekkernijen te vinden. Als je net als ik dol bent op Italië, neem dan absoluut een kijkje!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

10 gedachten over “Wemy’s – a taste of Italy

Geef een reactie