Wenskaarten om in te kleuren

Ondanks dat we tegenwoordig toch een in digitale wereld leven, vind ik een kaartje sturen of ontvangen toch nog altijd erg leuk. Zeker in Corona tijd waar je elkaar minder ziet, is het extra leuk om een kaartje te sturen. Dat kan een felicitatiekaartje zijn, maar ook een kaartje met beterschap of gewoon een lief kaartje omdat je aan iemand denkt. En hoe leuk is het wanneer je zelf een kaartje hebt ingekleurd en dit kaartje verstuurt naar iemand? Wij vonden dit boekje met wenskaarten van uitgeverij Deltas om in te kleuren dan ook erg leuk.

Wenskaarten om in te kleuren

Dit boekje met wenskaarten bevat 20 wenskaarten voor verschillende gelegenheden. Kies een kaart die bij de gelegenheid past, scheur hem uit en kleur hem maar mooi in. Verstuur je eigen gemaakte en unieke kunstwerkje vervolgens naar vrienden of familie. Leuk om te geven en om te krijgen. De kaarten zijn makkelijk uit te scheuren en gedrukt op extra dik papier om doordrukken te voorkomen. Zo kunnen de kinderen met kleurpotlood maar ook met viltstiften kleuren. En op de achterkant staan al de lijntjes voor de adresgegevens gedrukt. Wij gaan deze wenskaarten zeker gebruiken om te versturen naar bijvoorbeeld opa en oma of een jarig vriendinnetje.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit boekje met wenskaarten om in te kleuren van uitgeverij Deltas kost € 10,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN 9789044759242170).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

2 gedachten over “Wenskaarten om in te kleuren

Geef een reactie