Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid. Je hoort er steeds meer over. Zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ook Dani van negen jaar is hooggevoelig. Dani ging op zoek naar een boek over hooggevoeligheid door kinderen geschreven. Maar helaas kon ze dat niet vinden.

Dani wilde daarom graag zelf een boek maken, speciaal voor kinderen die ook hooggevoelig zijn. En dat is samen met Scrivo Media gelukt. Met dit boek wil Dani graag andere kinderen helpen. Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid is een werkboek voor hooggevoelige kinderen vol met tips, knutselideeën en leuke plaatjes, om te lezen en in te vullen.

Lees ook: Vakantie Smoeltjes Schrift

Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid

Toen Dani van negen jaar oud te horen kreeg dat ze hooggevoelig is, ging ze op zoek naar een boek over dat onderwerp. Ze wilde graag een boek dat was geschreven door een kind, dat net als zij hooggevoelig is. Maar zo’n boek bleek er niet te zijn. Daarom besloot ze er zelf een te maken. Scrivo Media was enthousiast. Scrivo Media is gespecialiseerd in boeken over hooggevoeligheid, maar een boek dat door een kind geschreven was, dat hadden ze nog niet. Ze besloten om haar opzet om te zetten tot een echt
boek.


In Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid beschrijft Dani hoe ze erachter kwam dat ze hooggevoelig is en hoe ze daar mee omgaat. Dit persoonlijke verhaal is heel herkenbaar voor andere kinderen die hooggevoelig zijn. En juist doordat het door een kind geschreven is, is het boek hee toegankelijk voor andere kinderen. Naast haar persoonlijke verhaal deelt Dani knutselideeën, die helpen om bijvoorbeeld piekergedachten te verminderen. Ze beschrijft ook korte oefeningen die helpen om weerbaarder in het leven te staan en er staat zelfs een meditatie van haar in om je hoofd leeg te maken. Ook haar leerkracht, huisarts, ouders en coach komen in het boek kort aan het woord. Verder is er ruimte voor eigen ideeën en ervaringen van de lezer.

Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid bevat 32 pagina’s en is helemaal in kleur. Het staat vol tips, illustraties en zelfs foto’s. Het boek kost € 12,50 en is verkrijgbaar via Scrivo Media en alle (internet)boekhandels, zoals bol.com.

Win jij een exemplaar van Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid?

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Saskia van Varick. Stuur je ons een mailtje met je adresgegevens? De mail mag naar ingrid@blogsbyingrid.com

Dit is een gesponsorde blog met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

5 gedachten over “Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheid

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Luce straalt weerBlogsbyingrid

Geef een reactie