Vakantie Smoeltjes Schrift

882688529Misschien ken je de smoeltjes schriften van Scrivo Media al? Of ken je Scrivo Media van een van hun andere uitgaven, onder andere over hooggevoeligheid bij kinderen. Het smoeltjes schrift is een vrolijk invuldagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. En omdat het (bijna) vakantie is, is er nu het vakantie smoeltjes schift. Een leuk dagboek (ook wanneer je niet op vakantie gaat, maar thuis blijft) om in de vakantie in te vullen. En je kunt er eentje voor je zoon of dochter winnen!. Lees je mee?

Vakantie Smoeltjes Schrift

Het Vakantie Smoeltjes Schrift is een schrift waar je een tijdje mee vooruit kan. Het heeft namelijk ruimte voor maar liefst drie vakanties (een van 21 dagen, een van 14 dagen en een van 7 dagen), drie weekendjes weg en vier dagjes uit. Voor elke vakantie staan de kaarten van Nederland, Europa en de wereld. Elke vakantie begint met de ‘voorpret-pagina’s’, waarop je kunt aangeven waar je naar toe gaat, voor hoe lang, wat je wilt meenemen en hoe je op reis gaat. Inclusief een aftelkalender om bij te houden wanneer je weer naar huis gaat!

Daarna volgende de dagboek-pagina’s. Een gedeelte is elke dag hetzelfde: hoe was de dag? Wat was het leukst/minst leuk? Daarnaast is er plek voor leuke opdrachten en genoeg ruimte om belevenissen op te schrijven. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om foto’s en andere herinneringen in te plakken.

Tussen de vakantie zijn nog pagina’s opgenomen over heimwee, spelletjes die je samen kunt spelen en vakantie moppen. Met het Vakantie Smoeltjes Schrift sluit je elke vakantiedag af met een smile en maak je een leuke herinnering voor later!

Onze indruk

Om echt iets aan dit schrift te hebben, is het wel zo handig dat je kind kan lezen en schrijven. Zo kan je kind het schrift zelfstandig invullen en is het ook echt zijn eigen dagboek met eigen herinneringen. Anne kan dat met haar acht jaar prima en ook Emma die bijna zeven is, vindt dit super leuk om zelf in te vullen. Af en toe misschien wat hulp bij de opdrachten, want daar staat de meeste tekst met soms wat moeilijke woorden nog. Verder is er genoeg ruimte voor creativiteit. Om zelf iets leuks te schrijven of te tekenen bijvoorbeeld.

Scrivo Media

schetsBij Scrivo Media maken ze boeken met gevoel. Boeken bedoeld voor kinderen en volwassenen die het (soms) lastig hebben in de woelige wereld. Hooggevoeligheid is de rode draad, maar daarnaast geven zij boeken uit over aanverwante thema’s. Ze hebben  een centrale boodschap: iedereen is goed zoals hij/zij is. De smoeltjes schriften en het vakantie smoeltjes schrift is niet alleen een fijn hulpmiddel voor hooggevoelige kinderen, maar is voor elk kind leuk om dagelijks in te vullen. Het is een rustmomentje met je kind die dag, en later heb je een leuke herinnering om terug te lezen.

937524385Ook leuk voor mee op vakantie is de ” Op vakantie met hooggevoelige kids”  – gids. Deze kleine, praktische gids (€ 9,95) laat je zien wat je als ouder vóór, tijdens en na de vakantie voor je kind kunt doen om het ook echt een relaxte periode te laten zijn. En als je kind een leuke en relaxte vakantie heeft, dan heb jij dat ook! Het boekje begint met tips voor de laatste (school)weken voor de vakantie en gaat verder met de start van de schoolvakantie, de voorbereiding op de reis en dan de vakantie zelf: de bestemming en dingen ondernemen maar ook emoties en gedrag. Tenslotte de reis naar huis en de voorbereiding het begin van het nieuwe schooljaar. Het zijn praktische tips met voorbeelden uit de praktijk. Niet alleen handig voor ouders van hooggevoelige kinderen, maar voor alle kinderen.

Win een vakantie smoeltjes schrift

882688529Wil jij ook zo’n leuk vakantie smoeltjes schrift voor je zoon of dochter? Dan kun je er hier eentje winnen! Wat moet je doen?

  • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

Waar te koop

Het vakantie smoeltjes schrift van Scrivo Media kost € 14,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789491687600.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

11 gedachten over “Vakantie Smoeltjes Schrift

  1. Leuk voor mijn zoon. Een leuk vakantieverslag krijg je zo, aan het eind van elke dag invullen is meteen en een mooie afsluiting van de dag, dat kan hij goed gebruiken,

  2. wat leuk zeg! ik maakte altijd zelf van die boeken, dagboeken van de vakantie. bonnetjes erbij, foto’s, en allerlei andere frutsels. super leuk om dat nog eens terug te kijken

  3. Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon Yuano. Hij gaat voor het eerst 3 weken naar zijn papa. Wel samen met zijn zusje maar hij is 8 en zij moet nog 2 worden. Ik denk dat hij er veel aan heeft!

  4. Ik vind vakantieboeken altijd leuk. Vaak staat er veel in te lezen en in te doen. Je kunt er van alles in bewaren en later nog een terugkijken.

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Dani’s superduper-werkboek over hooggevoeligheidBlogsbyingrid

  6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Luce straalt weerBlogsbyingrid

Geef een reactie