Super leespret voor meisjes vanaf 7 jaar

9200000112406265

Als kind las ik al graag en dat doe ik nu nog steeds. Al heb ik er nu veel minder tijd voor helaas. En ik hoop dat onze meiden met net zoveel plezier gaan lezen. Om dat in ieder geval een beetje te bevorderen, probeer ik een beetje bij te houden welke nieuwe leesboeken er verschijnen en welke boeken leuk en geschikt zijn voor onze meiden. Toen ik super leespret voor meisjes vanaf 7 jaar van uitgeverij Deltas zag, wist ik zeker dat Emma dit een geweldig boek zou vinden.

Van de kaft van het boek worden jonge meisjes al enthousiast. Want roze en plaatjes van onder andere (huis)dieren en rolschaatsen is natuurlijk heel herkenbaar en leuk voor die meisjes. Het is best een dik boek met ruim 150 pagina’s. Maar de letters zijn groot. De hoeveelheid tekst op een pagina valt mee en elke pagina is voorzien van een leuke en mooie illustratie in kleur. Als dat niet lekker weg leest?

Het boek bevat 25 korte verhalen met afwisselende onderwerpen. Het gaat over vriendschap, (huis)dieren, maar ook fantasie verhalen over bijvoorbeeld een prinses. Doordat de letters groot zijn en de verhaaltjes kort en met mooie illustraties, is het een lekker boek om te lezen. Je hoeft geen lange hoofdstukken te lezen, of te stoppen midden in een hoofdstuk, maar kunt gewoon een of meerdere verhaaltjes per keer lezen. De zinnen zijn kort en de woorden nog makkelijk. En als er een keer een langer of moeilijk woord tussen staat, dan helpen we natuurlijk even.

Waar te koop

Dit leuke leesboek voor jonge meisjes van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com (ISBN:9789044755558).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920

facebook-icon-preview-1-400x400

Geef een reactie