Ziaja – focus on skin

20190708_2018142110032459550149838.jpg
Zelf ben ik een enorme fan van beauty producten. van make-up tot huidverzorging en van handcrème tot badolie. Ik vind het heerlijk. Wel let ik altijd op wat ik gebruik. Ik kan namelijk niet alles verdragen. Ik heb best een gevoelige huid. Geparfumeerde producten zijn dus meestal niet zo’n goed idee. Ook draag ik zachte lenzen en hou ik daar met mijn make-up en verzorgingsproducten rekening mee. Nieuw was voor mij het Poolse cosmeticamerk Ziaja. Sinds 2013 verkrijgbaar in Nederland met een winkel in Den Haag en uiteraard een webshop.

Ziaja

logo.pngZiaja heeft producten voor lichaams – gezichts- en haarverzorging. Ziaja bestaat al ruim 30 jaar en is een van de grootste en modernste cosmeticabedrijven in Polen. Ziaja produceert meer 1.000 soorten cosmetica voor alle huidsoorten, voor vrouwen, mannen en kinderen. Ziaja cosmetica is gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten en farmaceutische ervaring,. Alle producten zijn zorgvuldig dermatologisch en op allergieën getest in eigen laboratoria, en nooit op dieren. In Nederland verkoopt Ziaja meer dan 300 producten. Ziaja staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit, maar voor een prijs die iedereen kan betalen.

Geitenmelk

62+-Y4c7CBLZiaja heeft verschillende verzorgingslijnen. Een opvallende daarvan is de geitenmelk lijn. De geitenmelk serie bestaat uit 24 producten voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Met hun rijke, romige en lichte consistentie belooft deze lijn de droge, door de winter beschadigde huid tot rust te brengen en is de lijn geschikt voor het hele gezin. Ook huidaandoeningen zoals atopisch eczeem en psoriasis kunnen dagelijks goed verzorgd worden met de Geitenmelk producten van Ziaja.

De lijn op basis van geitenmelk bevat echter geen echte geitenmelk. Het melkeiwitcomplex dat wordt gebruikt in deze lijn is afgeleid van dat van natuurlijke geitenmelk. Het bevat door een biotechnologisch proces een rijkdom aan eiwitten, organische zuren, lipiden (vetten), koolhydraten en vitaminen zoals in natuurlijke geitenmelk. Zo kan Ziaja de kwaliteiten van dierlijke ingrediënt gebruiken in de producten zonder dat er dieren aan te pas hoeven te komen.

handcreme-geitenmelk-80mlUit deze lijn probeerde ik de Ziaja geitenmelk handcrème (€ 2,99 voor 80 ml). Deze handcrème zorgt voor een intensieve hydratatie en maakt de huid soepel. Ook helpt het bij het versterken van de nagels, zorgt dat de nagels minder snel breken en scheuren. Het is een lekkere dunne crème met een witte kleur die lekker ruikt (niet te sterk) en heel snel intrekt. En je handen voelen erna heerlijk zacht. Een aanrader dus.

De geitenmelk lijn heeft een kalmerende en hydraterende werking, en is bedoelt voor de droge, gevoelige en rimpelgevoelige huid. Maar voor ieder huidtype heeft Ziaja een eigen lijn. Heb je bijvoorbeeld een de gemengde en vette huid? Dan is de Manuka Tree lijn echt iets voor jou!

Oog make-up remover

oogmakeupremover-zacht-120ml.jpgZelf draag ik elke dag mascara (meestal waterproof) en af en toe een kleurtje op mijn oogleden. Zoals je al kon lezen draag ik zachte lenzen. Ik vind het belangrijk dat een make-up remover goed zijn werk doet en alle (ook waterproof) make-up verwijdert. Maar zeker zo belangrijk vind ik dat de remover zacht is voor mijn ogen en geschikt is voor lenzen dragers.

Ziaja heeft een zachte oog make-up remover (€ 2,49 voor 120 ml) in een strakke blauwe flacon. Deze remover is aanbevolen voor dragers van contactlenzen en door oogartsen getest. Dat zit dus al goed. Zoals gewoonlijk doe ik wat remover op een wattenschijfje en veeg zachtjes over mijn oogleden en wimpers. Wat me direct opvalt, is dat de remover geen geur heeft. En hij doet zijn werk prima.

Cadeauverpakking family

En ook aan de kinderen is gedacht bij Ziaja. Hoe leuk is deze cadeau verpakking family (€ 9,99 voor 5 producten van 200 ml). Alleen de namen van deze producten zijn al geweldig. Wat dacht je van gingerbread douchegel, sinaasappel chocolade douchegel, kids shampoo & douchegel cookies & vanilla ice cream, kinderdouchegel bubble gum en kinderdouchegel cola. Laat het onze meiden niet horen! Douchegel in de geuren van cola of bubble gum. Dan komen ze niet meer onder de douche vandaan! En ja ze ruiken echt zoals ze doen vermoeden. Super leuk is deze set en voor een leuke prijs.

kadoverpakking-family-

Winnen

66413699_2450666278305584_3838562746614415360_nBen jij ook nieuwsgierig geworden naar de producten van Ziaja? Dan kun je er hier een pakket van Ziaja winnen! En je mag zelf kiezen: een verrassingspakketje uit de geitenmelk lijn, geïnspireerd op K-Beauty huidverzorging of een verrassingspakketje uit de nieuwe lijn, de Gdanskin. Wat moet je doen?

 • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

22 gedachten over “Ziaja – focus on skin

 1. Ik ga voor de geitenmelk lijn!! Samen met mijn dochter hebben wij een hele erge droge huid. Echt niet leuk!!! Ik heb goede reviews gelezen en zou deze graag samen willen proberen 👍

 2. Ik zou graag de producten van de geitenmelk lijn willen uitproberen daar mijn dochter en ik een zeer (over)gevoelige en snel geïrriteerde huid hebben.

 3. Heel graag doe ik mee voor het pakketje van de Geitenmelklijn voor mijn droge huid die op dit moment voor de tweede keer in 5 maanden tijd geteisterd wordt door wondroos in mijn gezicht. Hopelijk kunnen deze producten mijn huid weer wat kalmeren

 4. Ik ben erg benieuwd naar de geitenmelklijn! Mijn zoontje en ik hebben een droge huid, en ik heb ook regelmatig last van eczeem. Zou graag ervaren wat dit voor ons kan betekenen.

 5. Ik waag heel graag een poging voor de geitenmelk lijn! Deze zwangerschap is mijn huid zo droog dat de vellen er letterlijk aan hangen. Ook mijn zoontje heeft een gevoelige huid. Straks kunnen we dan met het hele gezin genieten van deze fijne producten!

 6. Ik ken dit merk helemaal niet, maar vind de producten en de prijzen erg mooi, als ik zou winnen zou ik voor de verrassingspakketje uit de nieuwe lijn gaan.

 7. Ik had tot het lezen van je blog nog niet eerder van dit merk gehoord. Maar in Polen is het dus helemaal in. Ik kan helaas niet deelnemen aan de winactie aangezien ik geen mensen volg enkel om iets te winnen. Succes met deze actie!!

 8. doe graag mee voor het pakketje uit de geitenmelk lijn, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

 9. Wat een mooie lijn met ook betaalbare producten! Vooral de family shower set vind ik er enorm leuk uit zien.

 10. Wat bijzonder om een lijn te maken met geitenmelk! Daar heb ik echt nog nooit van gehoord. Toch ben ik niet echt verbaasd, want volgens mij is deze melk best goed voor de huid.

 11. Wat goed om te lezen dat er geen echte geitenmelk is gebruikt. Ik draag ook lenzen maar kan helaas geen oog make remover als tonic gebruiken. Als reinigingsmelk wel maar kon niet lezen wat het was.

 12. Ik doe graag mee voor onze Kids en mezelf. Allemaal een gevoelige huid en dit willen wij wel uitproberen. Win gaan voor de geitenmelk lijn.

 13. Ik heb een tijdje geleden de geitenverzorgingslijn cadeau gekregen van mijn dochters. Prima producten, mijn huid vaart en wel bij en tot mijn grote verrassing helemaal niet duur. Ik zou graag kennis willen maken Gdanskin, misschien word ik daar ook wel fan van!

Geef een reactie