Zoekboek – Waar is de puppy?

Je kent ze misschien wel: zoekboeken. Je hebt ze in allerlei soorten en met verschillende onderwerpen.

In dit leuke zoekboek van uitgeverij Deltas moet je op zoek naar de puppy’s. Niet alleen naar puppy Rocky, maar ook naar zijn vriendjes. Vind jij ze allemaal?

Waar is de puppy?

Waar is de Puppy?

Waar is de puppy is een leuk zoekboek met in de hoofdrol Rocky. Rocky is een pup van 11 maanden en besluit samen met zijn acht vriendjes ertussenuit te knijpen en op reis te gaan langs de beste hondenplekken ter wereld.

Zo gaan ze naar Central Park, de dierenwinkel, Beihai Park, Park Güell, Trafalgar Square, Tokio, Parijs en nog veel meer. En op elke leuke hondenplek zijn heel veel andere honden. Lukt het jou om Rocky en zijn vriendjes te vinden?

Waar is de Puppy?

Dit leuke zoekboek heeft 48 pagina’s. Naast een aantal leuke zoekplaten staan uiteraard achterin de oplossingen. Maar naast het vinden van Rocky en zijn vriendjes staan er achterin ook nog extra afvinklijstjes van andere honden(rassen) die je kunt vinden. Dat is een extra uitdaging!

Een super leuk honden zoekboek voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Maar ook voor oudere kinderen is het super leuk om alle honden te vinden. En naast het vinden van de honden is er natuurlijk veel meer te zien op de zoekplaten. En daar kun je ook (samen met je kind) naar kijken en verhalen bij verzinnen.

Dit leuke zoekboek van uitgeverij Deltas kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044762327).

Geef een reactie