101 Geweldige pranks

Bereid je voor wanneer je dit boek aan je kind of iemand anders cadeau doet. Want je wordt vast slachtoffer van een geweldige prank. In dit boek staan namelijk 101 geweldige pranks die je overal kunt uithalen. Dus denk van te voren even na wanneer je dit boek cadeau doet. Of hou het lekker voor jezelf en haal er inspiratie uit voor bijvoorbeeld 1 april!

101 Geweldige pranks (die je overal kunt uithalen)

Dit boek is voor de echte grappenmaker of grappenmaker to be. In dit boek staan namelijk 101 hilarische grappen, en alle mogelijke tips en tricks om ze zelf te bedenken. Doe alsof je vinger is afgebroken, laat een taart exploderen, vul ongezien koekjes met tandpasta en nog veel meer! Ontdek in dit boek 101 hilarische grappen die jij zelf kunt uitvoeren en handige trucs en aanwijzingen om je eigen pranks te bedenken.

Het boek heeft verschillende hoofdstukken. Het begint met een hoofdstuk over grappen bedenken en uitvoeren. Daarna volgen hoofdstukken over je houding, hoe je een verhaal vertelt met veel bombarie, het voorbereiden van de grappen, hoe gebruik je je gezicht en gekken stemmetjes. En dan volgen nog enkele hoofdstukken over verschillende soorten grappen zoals met struikelen, met viezigheden zoals boeren en scheten, met lawaaierige voorwerpen en meer.

Het boek staat vol tips en stappenplannen hoe je een prank aanpakt. Het boek is super leuk en vlot geschreven met leuke illustraties. Je krijgt al een (glim)lach bij het lezen van de pranks en de voorpret. Er staan ook tips in. Gelukkig staat er ook een goede tip in over wanneer je moet stoppen: Als je publiek echt bag of boos is.

Dit leuke boek van uitgeverij de witte leeuw kost € 12,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bookspot. ISBN: 9789493236424

Geef een reactie