101 Reuzeleuke Spelletjes En Puzzels

Puzzels, spelletjes en raadsels zijn natuurlijk altijd leuk. Zelf vind het het leuk om puzzels en breinbrekers te maken. En ik vind het ook leuk om te zien wanneer de kinderen hier plezier in hebben. Houdt jouw kind ook van puzzels, raadsels en breinbrekers? Dan is dit puzzelboek echt een aanrader. Dit leuke puzzelboek van uitgeverij Deltas is geschikt voor kinderen van 8 tot ongeveer 10 jaar.

101 Reuzeleuke Spelletjes En Puzzels

Dit puzzelboek heeft maar liefst ruim 100 pagina’s met allerlei leuke puzzels. Wat dacht je van woordzoekers, doolhoven, (reken)raadsels, sudoku, zoek-de-verschillen, taalspelletjes en nog veel meer. En natuurlijk staan achterin ook de oplossingen. Wat ons betreft een ideaal boek voor mee op vakantie. Maak de puzzels tijdens een lange autorit, lekker chill aan het strand of zwembad, of misschien wel binnen tijdens een regenachtige dag.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 10,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044765571).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie