Avondvierdaagse traktaties en cadeautjes voor kinderen

De avondvierdaagse. Een evenement dat vele kinderen van jongs af aan meemaken. Vaak wordt het (mede) vanuit school geregeld. En het is natuurlijk een hele prestatie om vier dagen achter elkaar een flinke afstand te lopen, En daarom staat daar vaak een leuke en lekkere beloning tegenover. Ben je nog op zoek naar een leuke en lekkere traktatie of cadeautje dat je je kind kunt geven na de avondvierdaagse? Lees dan vooral even verder.

Een medaille voor de avondvierdaagse

Bij een sportieve prestatie hoort natuurlijk een medaille. En die heb je ook voor de avondvierdaagse. En wel in verschillende soorten. Zo koop je medailles in verschillende formaten bij Carnavalsland. En wil je een chocolade medaille, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij de Hema.

Fruitspiesjes na de avondvierdaagse

Fruitspiesjes zijn gezond, lekker kleurrijk en natuurlijk lekker. Wanneer je een spiesje maakt van verschillende soorten fruit in verschillende kleuren, krijg je een vrolijk resultaat. Dat gaat er wel in! Denk aan aardbei, banaan, meloen, kiwi en blauwe bes.

Snoep(kettingen) na de avondvierdaagse

Ook snoepkettingen zie je vaak na de avondvierdaagse, En dan soms gecombineerd met een medaille. Kinderen houden van snoep, en het is nog leuker als ze het om hun nek kunnen dragen samen met de medaille. Het enige dat je nodig hebt is een lintje of stukje touw en lekkere snoepjes. Naast snoepkettingen zijn er vaak meerdere snoeptraktaties voor de avondvierdaagse verkrijgbaars zoals het bosje bloemen van snoep, snoepzakjes, snoepspiesjes en meer. Je kunt ze kopen of zelf maken. Ook leuk: Knoop een zakje snoep aan een Hawaï krans voor een zomers en vrolijk effect.

Een echte sjerp of mooie button voor de wandelkampioen

Om iedereen te laten zien dat je de avondvierdaagse hebt gelopen en een echte wandelkampioen bent, zijn deze leuke sjerp en button ideaal. Speld de button op of hang de sjerp om en laat zien dat jij een echte wandelkampioen bent.

Iets lekkers in leuke zakjes

Na zo’n sportieve prestatie is het natuurlijk tijd voor wat lekkers. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe (on)gezond jouw avondvierdaagse traktatie wordt. Ga je voor lekker zoet zoals een zakje popcorn, spekjes of snoep na een lange wandeling? Of ga je voor gezond(er) zoals rozijnen, fruit of volkoren crackers? Verpak het leuk en versier het een beetje en je hebt een top traktatie. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Hema bij de uitdeelcadeaus. Daar vind je naast speeltjes, ook leuke verpakkingen (zakjes en bakjes) en uitdeel snoep, rozijnen en popcorn.

Geef een reactie