Het nieuwe Marvel Spider-Man kleurboek

Spider-Man, bekend als Peter Parker, is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics. Hij kwam voor het eerst voor in de stripwereld in het blad ‘Amazing Fantasy #15’ in 1962. Vele mensen zijn fan van Spider-Man. En ik moet zeggen dat ik zelf ook meerdere films heb gezien. En nu is er het ultieme Spider-Man kleurboek van uitgeverij Deltas

Marvel Spider-Man het ultieme kleurboek

Blogsbyingrid Marvel Spider-Man het ultieme kleurboek

Dit kleurboek is het ultieme kleurboek voor Spider-Man fans van alle leeftijden. Dit bijzondere en mooie kleurboek verzamelt enkele van de mooiste Spider-Man comic-illustraties van de afgelopen 60 jaar. Het boek staat vol super mooie kleurplaten. Het boek is groter dan een A4 (het boek is 337 x 251mm) en de kleurplaten zijn gedrukt op kwalitatief dik papier om doordrukken te voorkomen. De achterkant van de kleurplaten is leeg, zodat je elke kleurplaat afzonderlijk kunt uitscheuren en ophangen. Een super cadeau voor de echte Spider-Man fan.

Lees ook: Waar is Spiderman? Het originele Kijk- en Zoekboek

Marvel Spider-Man het ultieme kleurboek

Dit mooie Spider-Man kleurboek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of Bookspot (ISBN: 9789044764956).

Lees ook: Superhelden knutselen

Geef een reactie