Waar is Spiderman? Het originele Kijk- en Zoekboek

Kijk- en zoekboeken ken je misschien wel. Je hebt ze in allerlei soorten en over verschillende onderwerpen of personages. Het zijn boeken met drukke pagina’s waar jij bepaalde voorwerpen of mensen moet zien te vinden. Deze keer laat ik je het originele Kijk- en Zoekboek van Spiderman zien.

Waar is Spiderman? Het originele Kijk- en Zoekboek

Voor Spiderman fans is er nu dus het originele Kijk- en Zoekboek van Spiderman van uitgeverij Deltas. In dit leuke kijk- en zoekboek is Spiderman vermist! Een bende superschurken zaait paniek in de straten van New York, en er is maar één iemand die hen kan stoppen: Spider-Man! Maar waar is hij? Ga in dit leuke boek op zoek naar Spiderman en zijn vrienden in de verschillende wijken van de stad. En wees snel, voor het te laat is! Maar let op, want ook de vijanden hebben zich verstopt in de menigte! 

Dit kijk- en zoekboek is echt super mooi. En het is niet makkelijk om Spiderman en zijn vrienden te vinden. Gelukkig staan achterin de oplossingen? Maar heb je iedereen gevonden en wil je nog een nieuwe uitdaging? Dan staan achterin nog extra dingen die je kunt zoeken op de verschillende pagina’s. Wat ons betreft een super leuk boek waar je wel even zoet mee bent als je iedereen wilt vinden. Een leuk cadeau voor echte Spiderman fans.

Dit leuke Spiderman kijk- en zoekboek van uitgeverij Deltas kost € 16,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com of  Bookspot (ISBN: 9789044763874).

Spiderman verkleedkleding en meer koop je bij:

1 gedachte op “Waar is Spiderman? Het originele Kijk- en Zoekboek

  1. Pingback: Het nieuwe Marvel Spider-Man kleurboekBlogsbyingrid

Geef een reactie