Back to school – Zwemtas en etui van Zebra

Het einde van de zomervakantie is in zicht. Wij waren al druk met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar: back to school. Je kon al lezen over de nieuwe broodtrommels en drinkbekers van de meiden. En van Zebra Trends ontvingen wij deze leuke zwemtasjes en etuis voor de meiden.

anne

Helaas hebben onze meiden komend schooljaar geen wekelijks schoolzwemmen meer . Wel hebben ze twee keer per week gym en af en toe een natte gymles in het zwembad. Een handige tas die niet te groot is, is dan wel fijn. Uiteraard moeten de gymspullen of zwemspullen er in passen. En voor het zwemmen is het wel handig dat de tas ook waterdicht is.

Van Zebra Trends kregen de meiden dit gave zwemtasje in een lichte mintgroene kleur

1534498208054

en met stoere Leopard print. Helemaal hip en van nu met al die dierenprintjes die je ook in de kleding ziet terugkomen. De tas is zeker groot genoeg om de gymspullen (gymschoenen, en -kleding) of zwemspullen (badkleding en handdoek) mee te nemen. De tas is makkelijk te sluiten door middel van het roze trekkoord en heeft extra versteviging in de hoeken. De zwemtas is gemaakt van een dikke kwaliteit nylon en is ook nog eens waterdicht. Een handige en ook nog eens super hippe tas dus. De meiden zijn er erg blij mee.

20180817_110412

Ook kregen de meiden deze leuke etuis. De etui is wit en heeft dezelfde leuke Leopard print. Aan de ritssluiting zit een mooi glinsterend roze hartje. De etui is groot genoeg voor de schoolspullen van de meiden. Voor ons was daarnaast belangrijk dat ze een platte etui hebben die in hun laatje in de klas past. De ronde etuis die je ook veel ziet, passen daar niet goed in. Maar gelukkig is deze etui dus perfect.

Schooltassen, zwemtassen, etuis en meer van Zebra shop je online of in winkels bij jou in de buurt. Op de website van Zebra staan de verkoopadressen.

Zijn jullie al klaar voor back to school?

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

9 gedachten over “Back to school – Zwemtas en etui van Zebra

Geef een reactie