Beauty musthave: Bio-Oil

IMG_20190115_145659_0Bio-Oil wie kent het niet? Ik leerde dit product kennen tijdens mijn eerste zwangerschap. Toen gebruikte ik het voor de huid van mijn zwangere buik. Maar Bio-Oil kun je voor zoveel meer gebruiken. Het is echt een veelzijdig product en daarom wat mij betreft een beauty musthave die iedereen in het badkamer kastje moet hebben staan. Ken je Bio-Oil nog niet? Dan heb je geluk. Want van Viata mag ik drie mensen blij maken met Bio-Oil herstellende olie. Lees verder en ontdek wat je allemaal met Bio-Oil kunt doen en hoe je kans maakt.

Striae, droge huid en meer

Veel vrouwen maken tijdens hun zwangerschap kennis met Bio-Oil en gebruiken het om striae te voorkomen. Ik ook. Maar ik gebruik het nog steeds en dan met name in de winter want dan heb ik last van een droge huid.  Want door de droge lucht van de verwarming, de kou buiten en de lagen kleding die ik draag, merk ik dat mijn huid gauw droog wordt, met name mijn benen. Maar met het  mooiere weer in aantocht en straks weer blote benen weer, is het toch fijn om je huid goed te verzorgen.

Maar naast het verzorgen van je lichaam kun je Bio-Oil ook prima gebruiken voor je gezicht. Juist omdat het geen parfum en parabenen bevat, is het geschikt voor de gevoelige en zelfs atopische huid. Je kunt het zelfs als make-up remover gebruiken. Met een druppeltje olie op een watje verwijder je je make-up heel gemakkelijk. En wat dacht je van je haar? Ook als verzorging voor je haar en dan de punten of voor een hoofdhuid massage, is Bio-Oil heel geschikt. En tenslotte kun je Bio-Oil heel goed gebruiken voor je handen en voeten. Niet alleen als herstellende en vochtinbrengende olie voor de huid, maar ook voor je nagels en nagelriemen. Even in masseren voor het slapen gaan en je nagelriemen worden soepeler en zien er mooier en verzorgd uit.

Bio-Oil

Bio-Oil wordt omschreven als een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat aanbevolen wordt als hulp bij het verminderen van littekens, huid striemen zoals striae en pigmentvlekken. Het kan ook gebruikt worden bij de verzorging van een verouderde en uitgedroogde huid. Maar zoals je al kon lezen, kun je het op nog veel meer manieren gebruiken. Wat ik zelf er prettig vind, is dat de huid gladder en zachter aanvoelt en er minder uitgedroogd uit ziet. De olie trekt ook goed in en laat geen vette laag achter. Ik kan de geur niet goed omschrijven, maar ik vind het een lekkere geur die niet overheersend is.

online-apotheek-viata

Winnen

Bio-Oil koop je onder andere bij Viata. En van Viata mag ik drie mensen kennis laten maken met Bio-Oil.

Wat moet je doen?

  • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

13 gedachten over “Beauty musthave: Bio-Oil

  1. Hoi.Ik zou deze wonderolie voor mijn huid gebruiken 👍. Ik ben 50 plus en ik merk al een tijdje dat mijn huid steeds droger wordt. En mijn gezicht wordt ook minder glad. Ik ga duimen voor dit product te kunnen winnen 😍

  2. Ik heb ook een flesje Bio-Oil en vind het heerlijk spul! Het verricht geen wonderen vind ik, maar het is wel erg fijne olie.

  3. Waauw, jammer dat ik dit nog niet kende! Ik zou het voor heel wat kunnen gebruiken: droge, jeukende benen, kapotte haarpunten, exceem in mijn gezicht, barstende vingers …

  4. Klinkt heel goed! Ik ben zeer benieuwd naar dit product en zou het voornamelijk gebruiken voor mijn zeer droge huid.

Geef een reactie